Μπάσκετ

Γουλιέλμος: «Ο Άρης πρέπει να είναι ενωμένος, να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία»

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ Άρης στο Παλέ, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Πολλοί είπαν πως φεύγοντας από την Γενική Συνελέυση έμειναν «ακάλυπτοι».

Όποιος δεν θέλει να καλυφθεί, ό,τι και να κάνουμε δεν καλύπτεται ποτέ. Όποιος είναι ειλικρινής και τίμιος ακροατής, καλύφθηκε σε όλα.

Σχετικά με τα 500.000 ευρώ που λέτε πως θα είναι το μπάτζετ της νέας σεζόν, τα 125.00 δεν είχαν εξοικονομηθεί;

Αυτό έχει ως προϋπόθεση, τα 125.000 σήμερα, δηλαδή 4-5 μήνες πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν να είναι εδώ. Όποιος ξέρει από οικονομικά, ξέρει πως αυτά είναι «θεωρίες».

Δεν υπάρχουν δηλαδή αυτά τα χρήματα άμεσα;

Υπάρχουν τα 125.000, δεν υπάρχουν τα 250.000.

Αύριο θα τηλεφωνήσετε στον Λευτέρη Αρβανίτη;

Φυσικά. Και στον Νίκο Ζεϊμπέκη.

Θα συστρατευθούν μαζί σας στην διοίκηση;

Θα τους φωνάξω να έρθουν στην ΚΑΕ και να μιλήσουμε. Επίσης σκέφτομαι επειδή όπως είπαν και οι ίδιοι είναι διατεθιμμένοι να βοηθήσουν ενεργά, να τους δώσω από αύριο και κάποιες «αποστολές».

Δηλαδή; Να φέρουν χρήματα;

Εννοώ ό,τι μπορεί ο καθένας. Κάποιος μπορεί να φέρει χρήματα, κάποιος άλλος μπορεί να φέρει παίκτες, άλλος μπορεί να κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση από αυτή που κάνω εγώ. Ό,τι μπορεί ο καθένας. Όλοι είναι χρήσιμοι.

Άρα θα μπορούσαμε να πούμε πως «ανοίγετε την αγκαλία σας»;

Μα δεν είχε κλείσει ποτέ. Επίσης, είχαν πει ότι έχω μια ομάδα που φέρνει κάποια λεφτά. Και αυτά καλοδεχούμενα. Όλα καλοδεχούμενα.

Κάποιοι όμως λένε οι μετοχές να πάνε στον Ερασιτέχνη.

Να δώσουν πρώτα τα 2.000.000 που έδωσε ο Γουλιέλμος, να πάνε στον Ερασιτέχνη.

Αν σας δώσουν δηλαδή 2.000.000 φεύγετε αύριο, αυτό εννοείτε;

Αν μου δώσουν 2.000.000 και επιπλέον μου διασφαλίσουν ότι η ομάδα δεν θα πάει στον γκρεμό, ότι η ομάδα θα τα καταφέρει καλύτερα χωρίς εμένα, φυσικά και θα φύγω. Θέλω εγώ το κακό της ομάδας μου; Του Άρη του λείπει να είναι ενωμένος, να είναι οικογένεια. Είναι μεγάλη ευκαιρία σήμερα να γίνει οικογένεια. Και πρέπει όλοι με αγάπη και σοβαρότητα να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα μείνει στον Άρη;

Πιστέψτε με, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να παραμείνει. Έχω κάνει και πράγματα που είχα υποσχεθεί πως δεν θα κάνω.

Ο Άρης προλαβαίνει να πάρει παίκτες;

Καμία ομάδα δεν έχει κλείσει το ρόστερ της. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Σχετικά με την νέα διοίκηση, κάποιοι είπαν πως είναι προσωπικότητες που δεν βάζουν χρήματα, δεν είναι στην οικογένεια του Άρη. Ποια είναι η δική σας γνώμη;

Καταρχάς όλοι είναι Αρειανοί. Επιπλέον όλοι είναι από εύπορες οικογένειες και άνθρωποι που μπορούν να φέρουν διεθνείς χορηγίες. Είναι όλοι ξεχωριστές προσωπικότητες, τιμούνται που είναι στην διοίκηση του Άρη και ταυτόχρονα μάς τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Και πρέπει η οικογένεια του Άρη να τούς αγκαλιάσει για να μπορέσουν και οι ίδιοι να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είχατε δηλώσει πως μέσα στον Ιούνιο θα είστε έτοιμος;

Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο ακριβώς γιατί πήρα τις αποφάσεις μου και φέτος είπα θα δώσω χρόνο στον εαυτό μου για να μην κάνω λάθος επιλογή. Και δεν έκανα νομίζω, αν και το αποτέλεσμα θα δείξει.

Το γεγονός ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπέγραψε ακόμα;

Είναι μια διαδικασία. Όποιος έχει κάνει αυτή την δουλειά που κάνω εγώ, γνωρίζει πως έχει αρκετά βήματα αυτή η διαδικασία.

Για εσάς ήταν εύκολη ή δύσκολη νύχτα;

Ευκολότατη, μια από τις πιο ωραίες βραδιές. Γιατί ήμουν «αγκαλιασμένος» με τους ανθρώπους του Άρη.

Θα άλλαζε κάτι αν είχε περισσότερους φίλους του Άρη;

Θα άλλαζε ναι προφανώς αλλά ακόμη και ένας να ήταν, για εμένα θα ήταν πολύτιμο. Είμαι όμως ευγνόμων για όλον τον κόσμο και τους καλώ να έρχονται στα παιχνίδια, να βοηθούν την ομάδα όπως μπορεί ο καθένας.

Θα θέλαμε να σχολιάσετε την δήλωση: «Έδωσε πέρσυ 2.000.000 εκατομμύρια ο Γουλιέλμος, σήμερα έχει 125.000 ευρώ, δεν έχει όμως 250.000 ευρώ και μπορεί να διαχειριστεί ομάδα με χρέη εκατομμυρίων;» :

Όχι πέρσυ, συνολικά. Από την πρώτη μέρα έως και την τελευταία έδωσα 1.800.000 ευρώ. Σχετικά με το δεύτερο κομμάτι του ερωτήματος, είναι η τέχνη της διαχείρισης χρέους. Δεν μπορώ να το απαντήσω αναλυτικά αυτή την στιγμή. Υπάρχουν χρέη που είναι σε 100 δόσεις, άλλα σε 2 δόσεις, άλλα σε 40. Συνεπώς το «cash-flow» της κάθε περιόδου, πρέπει να αντιμετωπίζει τις συγκεκριμένες ανάγκες. Και υπάρχει και το επείγον της κάθε ανάγκης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button