Ποδόσφαιρο

Γουλιέλμος: “Εδώ είναι το σπίτι μας! Δίπλα στους πρωταθλητές όταν ξεπεράσει η ΚΑΕ τα τεράστια προβλήματα”

Ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Δημήτρης Γουλιέλμος έδωσε το “παρών” στη σημερινή (06/06) εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης στο «ARIS Sports Cafe» του «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “Ο κ. Γουλιέλμος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες κολύμβησης που έφεραν επιτυχίες στο σύλλογο.

Παίρνοντας το λόγο από τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της Κ.Α.Ε., Γιάννη Ψηφίδη, ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. τόνισε:

“Ήρθαμε στο σπίτι μας. Εδώ είναι το σπίτι μας. Θα ήθελα να συγχαρώ κι από κοντά τους πραγματικούς αθλητές του ΑΡΗ. Γιατί οι πραγματικοί αθλητές είναι οι ερασιτέχνες. Οι επαγγελματίες είναι αυτοί που αρχίζουν και αλλάζουν τη συνταγή. Εγώ στους επαγγελματίες είμαι, οι τίμιοι πρωταθλητές είναι οι ερασιτέχνες.

Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα σήμερα (06/06) να είμαι εδώ και να μοιραστώ κι εγώ αυτή τη χαρά που ζείτε εσείς. Συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταθλητές του ΑΡΗ. Τους εύχομαι καλή δύναμη κι όταν ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κ.Α.Ε., όπου μπορούμε να είμαστε δίπλα τους θα το κάνουμε. Στα τμήματα καλαθοσφαίρισης ήδη είμαστε, του χρόνου θα είμαστε πιο κοντά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button