Μπάσκετ

Γουίβερ: “θέλω να τους μεταδώσω την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά μου ότι μπορούμε να πάμε μακριά μέσα στη σεζόν”.

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη έδωσε ο Κάιλ Γουίβερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης και τόνισε ότι Τζέιμς Γκιστ και Κάιλ Χάινς ήταν αυτοί που του μίλησαν για την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Νιώθω υπέροχα ερχόμενος για να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Έχω μάθει αρκετά για τους φιλάθλους και την παράδοση του ελληνικού μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω σε μία νέα, για μένα, χώρα και θα αγωνιστώ στον Άρη», τονίζει ο 31χρονος άσος.

Όντας μέλος του Άρη για μόλις πέντε μέρες, ο Γουίβερ αυτό το διάστημα συγκεντρώνει πληροφορίες για τη νέα ομάδα του. Όμως, έχει καλούς… πληροφοριοδότες. «Φίλοι και παλιοί συμπαίκτες μου, μου έχουν πει για το πόσο θορυβώδεις και ενθουσιώδεις είναι οι φίλαθλοι. Δε γνωρίζω πολλά για τον Άρη ακόμα, αλλά μαθαίνω. Έχω παίξει μαζί με τον James Gist και τον Kyle Hines και μου μετέφεραν τις εξαιρετικές εμπειρίες που έχουν από την Ελλάδα».

Ο Κάιλ Γουίβερ αναφέρεται στους στόχους που έχει για την προσεχή σεζόν, τόσο ατομικά, όσο και αναφορικά με τον Άρη. «Ατομικά, θέλω να έχω τη σωστή νοοτροπία, που θα μου επιτρέψει να μάθω, αλλά και να βελτιώνω την απόδοσή μου όσο προχωρά η σεζόν. Όσο για την ομάδα, θέλω να της μεταδώσω την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά μου ότι μπορούμε να πάμε μακριά μέσα στη σεζόν, εφόσον έχουμε με τη σωστή νοοτροπία και δουλεύουμε σκληρά».

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον πρώην άσο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, των Γιούτα Τζαζ, της Άλμπα και αρκετών άλλων ομάδων; «Ναι, σαφώς. Η συμμετοχή στο BCL θα μας δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο, απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες. Επίσης, θα μας δυναμώσει και θα μας προετοιμάσει για το σκληρό ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Γουίβερ έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία. Το θεωρεί «όπλο» για τη γρηγορότερη προσαρμογή του στην Stoiximan.gr Basket League; «Αυτή θα είναι η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα προσαρμοστώ με τον χρόνο. Οι ομάδες εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της σεζόν και πιστεύω ότι η εμπειρία μου θα με βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι».

Τελειώνοντας, ο Αμερικανός γκαρντ στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη. «Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι ενθουσιασμένοι όσο κι εγώ. Εκτιμώ πολύ τη βοήθεια που προσφέρουν εντός κι εκτός γηπέδου και πιστεύω ότι ακόμα μία εξαιρετική σεζόν έρχεται».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button