Ποδόσφαιρο

Γκώνιας: «Οι αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το ματς, βουτιά στο πέναλτι»

Σε αντίθεση με τον Δημήτρη Σπανό, που είπε τα καλύτερα για την ομάδα του Εργοτέλη, ο Τάκης Γκώνιας , δεν είδε την πεντακάθαρη ανατροπή του Πλατέλλα στη φάση του πέναλτι, την χαρακτήρισε… βουτιά, τονίζοντας πως η διαιτησία του στέρησε το θετικό αποτέλεσμα.

«Ένα μεγάλο συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση, στον κόσμο, σε αυτό το μήνα τιμωρίας μου, που στοίχισε πολύ στην ομάδα μας. Αν ήταν σωστή η απόφαση ή λάθος, δεν θα την κρίνω εγω. Η ευθύνη βαραίνει εμένα.

Είναι τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, που ήμασταν καλύτερη ομάδα, αν εξαιρέσουμε το β΄ημίχρονο. Κάποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν.

Τελειώνει ένα ημίχρονο, με μία μόνο ευκαιρία του αντιπάλου. Πετύχαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε κι άλλα. Μας πίεσε ο Άρης, ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ισχύει ότι δεν έχουμε εμπειρία. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση, τις μεγάλες μπάλες. Ο Ντιαγέ έχασε ευκαιρία, ενώ είχαμε κι άλλες. Στν πίεση του αντιπάλου, τους βάζεις ένα ακόμα γκολ.

Κρίνεται ένα παιχνίδι, από λάθος αποφάσεις διαιτητών. Είναι φάουλ στον τερματοφύλακά μας στο πέναλτι. Είναι επιθετικό φάουλ. Και στη συνέχεια βουτάει ο Πλατέλλας, ενώ ήταν πεντακάθαρο οφ σάιντ, το τρίτο γκολ του Άρη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button