Διεθνή

Γκραβίνα: «Με κόσμο τα γήπεδα από αρχές Ιουλίου»

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο κόσμος ίσως μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στις εξέδρες από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Μετά από τρεις μήνες απραξίας, η αγωνιστική δράση στην Ιταλία επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (12/06), με τον ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας, Γιουβέντους-Μίλαν. Πλέον, οι ομάδες έχουν μπει και πάλι σε πρόγραμμα και μετράνε αντίστροφα και για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η επανεκκίνηση της Serie A, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιουνίου, καθώς όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, από τον επόμενο μήνα η χώρα θα βρίσκεται σε θέση για να αφήνει ξανά μια μικρή μερίδα φιλάθλων στα γήπεδα.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον κόσμο και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Ημασταν συνεπείς και συμμορφωθήκαμε με τα μέτρα της κυβέρνησης. Το χθεσινό ματς (σ.σ Γιουβέντους-Μίλαν) ήταν το τελευταίο για να διαλύσει τυχόν αμφιβολίες σχετικά με το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Είμαι χαρούμενος, τώρα λείπει το τελευταίο κομμάτι: Η παρουσία των θεατών στις εξέδρες. Ελπίζω, μία μερίδα οπαδών να μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα μέχρι τις αρχές Ιουλίου», τόνισε χαρακτηριστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button