Ποδόσφαιρο

Γκουγκουλιάς: “Ο Άρης έχει θέσει υψηλούς στόχους, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα”

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις” με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου:

“Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών των προπονητών αλλά έπρεπε να γίνει.

Ο Άρης έχει ανεβάσει απαιτήσεις, είναι ομάδα που έκανε μεταγραφές και μεταγραφές περισσότερες από τους άλλους μεγάλους.

Ο Άρης με τον κύριο Καρυπίδη έχει θέσει υψηλούς στόχους, σίγουρα γίνονται και λάθη αλλά όταν η ομάδα δεν αποδίδει στα ζητούμενα, είναι λογικό να υπάρξει η αλλαγή προπονητή.”

Για το τι δεν του άρεσε επί Μπούργος και Πάρντιου:

“Αυτό που δε μου άρεσε ήταν η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Επί θητείας του κ. Μάντζιου, είδαμε τους ποδοσφαιριστές να έχουν τρεξίματα και όταν ανέλαβε ο κ. Μπούργος οι ποδοσφαιριστές ήταν σε καλή φυσική κατάσταση.

Μετά το καλοκαίρι, η ομάδα φαίνεται πως δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και ακόμα και όταν ο κύριος Πάρντιου είχε τον χρόνο μέσα στο Μουντιάλ, δεν είδαμε μεγάλες αλλαγές στη φυσική κατάσταση.”

Για τις κακές εμφανίσεις του Άρη εκτός έδρας:

“Σίγουρα φταίει και το ότι ο Άρης έχει χάσει βασικούς ποδοσφαιριστές από τον κορμό του των τελευταίων χρόνων, υπήρξαν πολλοί παίκτες που έφυγαν και αυτοί θα βοηθούσαν πολύ και τους νέους προπονητές στο να γνωρίζουν που έρχονται, αλλά και στα αποδυτήρια.

Σε μια συνομιλία που είχα με τον κ. Καρυπίδη, του το είχα πει αυτό και το κατάλαβε, είναι ένας άνθρωπος που θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και να μεγαλώνει τον Άρη.

Πιστεύω πως ο Άρης θα χρειαστεί έναν Έλληνα προπονητή παρόλα αυτά και το καταλαβαίνω και αυτό και από το πέρασμά μου ως ποδοσφαιριστής, αυτό πιστεύω πως χρειάζεται ο Άρης.”

Για τους τραυματισμούς:

“Ο Ντουκουρέ, είχε τον έκτο του τραυματισμό, αυτό έλεγα και νωρίτερα, υπάρχει θέμα δουλειάς και δεν υπήρξε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι κατά την άποψή μου.

Πιστεύω πως η έλλειψη της φυσικής κατάστασης είναι ένας από τους λόγους που ο Άρης έχει κάνει μεγάλη κοιλιά.”

Για τον Τόλη Τερζή:

“Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, νομίζω πως πρέπει να του δοθεί μια παραπάνω ευκαιρία γιατί έχει δείξει θετικά σημάδια.

Από τον λίγο καιρό που μπήκε στον πάγκο του Άρη και ήταν εκεί πάντα όταν χρειαζόταν, φαίνεται πως έκανε καλή δουλειά.

Ο κ. Τερζής βρήκε τον σεβασμό από τους ποδοσφαιριστές, δεν τον είδαν ως προπονητή που απλά θα μείνει για λίγο, τον σεβάστηκαν ως προπονητή τους και για αυτό ήρθαν τα αποτελέσματα πιστεύω.”

Για το ποιους προπονητές θα ήθελε να δει στην ομάδα:

“Θα έλεγα και τον Ίβιτςμ, ο οποίος δεν είναι Έλληνας αλλά τον γνωρίζω, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και πιστεύω πως θα έδινε αυτό που χρειάζεται στον Άρη.

Ένα όνομα επίσης που θα ήθελα, θα ήταν και ο Γιώργος Δώνης.”

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

“Πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να κερδίσει, αν αλλάξει γρήγορα τη νοοτροπία όπως το έχει κάνει ήδη κι άλλες φορές ο κύριος Τερζής.”

Για το μήνυμα στον κόσμο μετά την απώλεια των βασικών στόχων:

“Είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια και να έχει φτάσει η υπομονή στα όρια της.

Δε χρειάζεται να τρέχουμε γρήγορα, κάνουμε βήματα προς τα μπροστά. Ο Άρης πρέπει να βγει Ευρώπη και όλα θα προχωρήσουν.

Ο κόσμος του Άρη αναγνωρίζει τις προσπάθειες της ομάδας. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, με ένα αποτέλεσμα τώρα με τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος θα ξαναζεσταθεί.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button