ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρντιόλα: «Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Κλοπ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αρνήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του αμυντικού της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ενόψει της κυριακάτικης (10/3) αναμέτρησης στην κορυφή της Premier League, ότι τα τρόπαια σημαίνουν περισσότερα για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ παρά για τη Σίτι.

«Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό», είπε δύο φορές ο Γκουαρντιόλα, όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του τραυματία.

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ που υποδέχεται την Κυριακή (10/3) την Σίτι, είναι ένα βαθμό μπροστά από την αντίπαλό της, και θα ήθελε πολύ να εμποδίσει την ομάδα του Γκουαρντιόλα να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Άρσεναλ, που φιλοξενεί αύριο (9/3) την Μπρέντφορντ, είναι τρίτη με 61.

Σε μια συνέντευξη στο «FourFourTwo» που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πυροδότησε την αντιπαλότητα λέγοντας ότι «η κατάκτηση τροπαίων σημαίνει περισσότερα» για τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της λόγω των μεγαλύτερων οικονομικών πόρων της Σίτι.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ απάντησε, λέγοντας στο «Sky Sports»: 
«Είμαι εδώ ένα χρόνο και κέρδισα το τρεμπλ (ως νικητής πρωταθλήματος, FA Cup και Champions League) και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, δεν νομίζω ότι ξέρει ακριβώς αυτό το συναίσθημα».

Ο Ρούμπεν Ντίας είπε επίσης: «Έχουμε κερδίσει πολλά σε αυτόν τον σύλλογο, ειδικά πέρυσι με το τρεμπλ. Νομίζω ότι είναι αρκετά βέβαιο μεταξύ μας, μεταξύ των οπαδών μας, πόσο σήμαινε για όλους μας», είπε στο «BBC Radio».

Η Σίτι έχει κερδίσει πέντε από τους έξι τελευταίους τίτλους της Premier League, νικώντας τη Λίβερπουλ με έναν μόνο βαθμό σε δύο από αυτά τα χρόνια. Η Λίβερπουλ κέρδισε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2019-20, το πρώτο της πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας εδώ και 30 χρόνια.

Ο Γκουαρντιόλα και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, αναμετρώνται για 30η φορά την Κυριακή, αλλά ο Ισπανός δεν πιστεύει ότι θα είναι η τελευταία: «Δεν νομίζω», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Μπορούμε να παίξουμε στο Κύπελλο Αγγλίας και στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Είναι νέος, εγώ είμαι νέος, οπότε δεν ξέρω.»

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ανυπομονεί  για μια έντονη σύγκρουση στο Άνφιλντ: «Πάντα ήταν ευχαρίστηση και θα είναι επίσης  την Κυριακή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button