Ποδόσφαιρο

Γκουαρντιόλα: «Ίσως δεν είμαι αρκετά καλός για να κατακτήσω το Champions League με τη Σίτι»

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτυ, Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας στα ημιτελικά του Champions League από την Ρεάλ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ίσως ακόμα και ίδιος του δεν είναι αρκετά καλός σαν προπονητής τόσο για να οδηγήσει την ομάδα του σε έναν ευρωπαικό τελικό όσο και για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Ίσως δεν είμαι αρκετά καλός έτσι ώστε να οδηγήσω την ομάδα στην κατάκτηση του Champions League. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα είχε συμβεί αν στην ομάδα βρισκόταν κάποιος άλλος προπονητής και διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Όλοι γνωρίζουν πως φτάσαμε πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του είναι ικανή να τα καταφέρει στο μέλλον:
«Δεν ξέρω. Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Ούτε πριν το ματς στη Μαδρίτη θα μπορούσα. Το ποδόσφαιρο είναι απίστευτα απρόβλεπτο. Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές».

Για το αν έχει συζητήσει με τους παίκτες του για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης:
«Δεν έχουμε μιλήσει. Τα λόγια δεν μπορούν να βελτιώσουν το πώς αισθανόμαστε. Είναι θέμα χρόνου να επανέλθουμε. Πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο στόχο μας. Το Σάββατο (σ.σ. 7/5) θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και θα μιλήσουμε για το ποιοοι είμαστε σαν ομάδα, τι συνέβη στους δύο ημιτελικούς, το πόσο καλοί είμασταν κατά τη διάρκεια της σεζόν και πώς μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και στο υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή είναι πιθανώς από τις στιγμές που είμαι περισσότερο περήφανος που βρίσκομαι στη Σίτι. Μέχρι τέλους θα είμαστε μαζί και θα δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button