ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρδιόλα: «Αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για το στόχο της ομάδας του αλλά και το «επόμενο βήμα».

Για τη βαρύτητα και το πόσο σημαντικό είναι για τους παίκτες του αλλά και για την ομάδα του η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Ισπανός προπονητής, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχω φτάσει δέκα φορές στα ημιτελικά του Champions League, έχω βρεθεί σε τρεις τελικούς, νίκησα στους δύο. Τώρα, φτάνω για τέταρτη φορά ως εδώ. Αυτή η διοργάνωση μου έχει πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Αν η ζωή μου τελείωνε τώρα, θα είχα κατακτήσει μια φορά το τρόπαιο ως ποδοσφαιριστής και δύο σαν προπονητής».

«Το ποδόσφαιρο σου δίνει, αλλά σου παίρνει και πράγματα. Η ζωή είναι άδικη, αλλά αυτό που ήταν άδικο για εμένα, φαίνεται δίκαιο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα. Έτσι είναι. Πάντα θέλουμε περισσότερα και αυτό είναι λάθος. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος, αλλά όχι άπληστος. Το Champions League μου έχει δώσει πολλές άσχημες στιγμές, οι οποίες με πόνεσαν πολύ και θα βρίσκονται για πάντα στο μυαλό μου. Αλλά μου έδωσε και πολλές όμορφες. Έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός»
.

Για το ότι η δουλειά του θα κριθεί από το αν θα κατακτήσει το Champions League με τη Σίτι:«Είναι άδικο, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα σαν ένας σπουδαίος σύλλογος, πρέπει να ανέβουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button