Ποδόσφαιρο

Γκολ, ευκαιρίες αλλά και νεύρα

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Άρης στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπάρτη, αφού πέτυχε εύκολα 3 τέρματα. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες σημαδεύτηκε από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Άρη αλλά και από τα νεύρα των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης. 

Οι κίτρινοι παρατάχθηκαν με τους Καντιμοίρης κάτω από τα δοκάρια, τους Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός στην άμυνα, οι Μουμίν και Νίκιτς ήταν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Πασάς, Χαντί, Μπαργκάν και Διαμαντόπουλος συνέθεσαν την επιθετική γραμμή της ομάδος.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού ήταν κυρίαρχοι στο Α ημίχρονο δημιουργώντας 7 κλασσικές ευκαιρίες και με την κατοχή να αγγίζει το 70% υπερ του Άρη. Στο 44ο λεπτό ο Γιώργος Δεληζήσης κέρδισε πέναλντι από τον Μπάμπη Οικονομόπουλο μετά από κράτημα του τελευταίου στη μεγάλη περιοχή της Σπάρτης. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα σημειώνοντας το 15ο προσωπικό του γκολ.

Μετά την επίτευξη του γκολ, οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης έδειξαν πολλά νεύρα και προκρίθηκαν αψιμαχίες. Μάλιστα οι διαιτητές αποχώρησαν με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων για να επιστρέψουν λίγα λεπτά αργότερα ώστε να σφυρίξουν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ευκαιρία από την πλευρά της Σπαρτής, όμως ο Γιώργος Καντιμοίρης είπε όχι στο σουτ του Οικονομόπουλο. Η Σπάρτη προσπάθησε να πιέσει, όμως στο 62ο λεπτό, ο Γιάννης Πασσάς έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2 για τον Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 72ο λεπτό ο Δημήτρης Σπανός πέρασε τον Αριστείδη Λώττα στη θέση του Άγγελου Χαντί, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έχασε 2 ανεπανάληπτες ευκαιρίες.

Στο 76ο λεπτό με ρυθμό προπόνησης ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος σημείωσε το 2ο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 0-3 μετά από ασιστ του Πασσά. Έτσι ο Έλληνας επιθετικός αύξησε τα προσωπικά του τέρματα στα 16, μεγαλώνοντας το προσωπικό του  ρεκόρ του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δημήτρης Σπανός πέρασε τον Νίκο Τσουμάνη στη θέση του Κενάν Μπαργκάν. Με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ, θέση που γνωρίζει και από την προηγούμενη θητεία του στον Άρη. Στο 80ο λεπτό ο Δημήτρης Σπανός πέρασε τον Μιχάλη Μπαστακό στη θέση του πρώτου σκόρερ της ομάδος Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έχασαν από κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να σημειώνουν κάποιο γκολ.

Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και παρά τις πολλές αλλαγές του προπονητή του είχε την ποιότητα και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 0-3 σε μια δύσκολη έδρα.

 

 

  

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button