Μπάσκετ

Γκιουλέκας: “Είναι υποχρέωση μου και θα σταθώ με μεγάλη εσωτερική διάθεση στο πλευρό του Άρη”

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Μια ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως είναι ο Άρης θα πρέπει να κριθεί με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά που κρίθηκαν και άλλες ομάδες στο παρελθόν κυρίως ομάδες της Αθήνας και το λέω αυτό γιατί δεν μπορούν να υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά όταν πρόκειται για ομάδες της Θεσσαλονίκης και όταν πρόκειται για ομάδες της Αθήνας.

Για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση του Άρη είπε:

Η ιστορική ομάδα του Άρη και ο λαός αυτός που στηρίζει αυτή την ομάδα απαιτεί να μην υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα που θα πρέπει να λυθούνε από τον ιδιοκτήτη, τον επιχειρηματία κλπ αλλά σε ό, τι αφορά στην αντιμετώπιση της πολιτείας εκεί νομίζω ότι είναι κάτι το ξεκάθαρο και δεν συζητείτε, ότι ισχύει και στις άλλες ομάδες αυτό ζητούμε και εμείς οι Θεσσαλονικείς να ισχύσει και για την ιστορική ομάδα του Άρη.

Η άποψη του για τον ιστορικό Άρη:

Ήμουνα πάντοτε στο πλευρό των ομάδων της Θεσσαλονίκης και στο πλευρό της ιστορικής ομάδας του Άρη και μάλιστα η ομάδα αυτή η οποία έχει δοξάσει πάρα πολλές φορές και όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία, ολόκληρο τον αθλητισμό, μη ξεχνάμε ότι η περίοδος που γνώρισε το μπάσκετ η Ελλάδα με τον Νίκο Γκάλη και τα άλλα παιδιά ήταν μία περίοδος που μας έκανε εθνικά υπερήφανους όλους μας με τις κατακτήσεις. Μη ξεχνάμε ότι κάποτε νέκρωνε η Ελλάδα ολόκληρη όταν μεταδίδονταν από την τηλεόραση εκείνα τα ανεπανάληπτα παιχνίδια.

Η στάση απέναντι στον Ερασιτέχνη Άρη:

Δεν είναι μόνο υποχρέωση μου αλλά κάτι το οποίο το κάνω με μεγάλη εσωτερική διάθεση να σταθώ στο πλευρό του Άρη. Βεβαίως θα το κάνω και ως πολίτης και ως πολιτικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button