Ποδόσφαιρο

Γκάνεα για Άρη στην Ισπανική AS: «Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος»

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κριστιάν Γκάνεα, μίλησε στην Ισπανική AS, για την μεταγραφή του στους “κιτρινόμαυρους”.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπιλμπάο: «Αν κάνω μια ή δύο καλές χρονιές, ποτέ δεν ξέρεις, είμαι 28 ετών. Ακόμα και 30 ετών, έχεις ακόμα ποδόσφαιρο… μέσα σου».

Για την προετοιμασία και το γεγονός ότι δεν έχει προλάβει να δει τη Θεσσαλονίκη: «Είναι αλήθεια, έφτασα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι, έκανα τα ιατρικά τεστ που κράτησαν μερικές ώρες, πήγαμε για δείπνο με τον ατζέντη μου και την επόμενη μέρα, στις 8 το πρωί, έφυγα με αυτοκίνητο για να βρω τους υπόλοιπους συμπαίκτες στο βουνό. Η προετοιμασία κυλάει πολύ ωραία, με λίγο περισσότερο αέρα και χαμηλότερες θερμοκρασίες για να προετοιμαστούμε καλύτερα στις προπονήσεις μας. Θα είμαστε εδώ ως τις 27 Αυγούστου».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Η αλήθεια είναι ότι ήξερα για την κατάσταση της Μπιλμπάο και μου είχαν πει ότι θα είχα πολύ λίγες ευκαιρίες. Έψαχνα… για ζωή. Είδα ότι στην Μπιλμπάο δεν θα προχωρήσω, έμεινα στάσιμος και αυτό είναι κακό για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το πώς εξηγείται το ότι δεν είχε προτάσεις από την Β’ Ισπανίας: «Είχαμε επαφές με ομάδες της Σεγκούντα, όμως με το θέμα του κορωνοϊού οι ομάδες αντί να υπογράφουν ποδοσφαιριστές, θέλουν να τους “ξεφορτωθούν”. Για να σε υπογράψουν, πρέπει να έχεις εμπειρία, πάρα πολλά παιχνίδια στην συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν ήθελαν να ρισκάρουν, αυτή είναι η αίσθηση που έχω. Γι’αυτό και εμείς κοιτάξαμε στο εξωτερικό και μόλις άκουσα για τον Αρη, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Όλα κύλησαν πολύ γρήγορα».

Για τις προτάσεις που είχε από Πολωνία και Τουρκία: «Υπήρχε κάτι στην Πολωνία, αλλά έμαθα μερικά πράγματα για την Ελληνική Λίγκα και ότι ο Αρης είναι ομάδα του Europa League, όπως και ότι οι οπαδοί είναι τρελοί… με την καλή έννοια και αποφάσισα να πάω εκεί».

Για τον ρόλο του στον Αρη: «Ξεκινάμε στις 12 ή στις 13 το πρωτάθλημα και στις 17 το Europa League. Ήδη θέλω να παίξω και να φτάσω στο επίπεδο που είχα πριν, όπως και θέλω να αγωνιστώ ξανά με την Εθνική».

Για το αν ένιωσε το “μέγεθος” του Αρη: «Την ημέρα που υπέγραψα, πήγα να δω το γήπεδο το οποίο έχει χωρητικότητα 22 χιλιάδων θέσεων. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος».

Πολύ κοντά σε Κριστιάν Λόπεζ ο Άρης!

Για την ελληνική γλώσσα αλλά και τον περίγυρο του, με Ισπανούς και Αργεντίνους: «Υπάρχουν δύο Ισπανοί στην ομάδα, ο τερματοφύλακας (Χουλιάν Κουέστα) και ο μέσος, ο οποίος τα πήγε καλά με την φανέλα της Βιγιαρεάλ (Χαβιέ Ματίγια). Επίσης, έχουμε δύο βραζιλιάνους οι οποίοι μιλούν Ισπανικά και δύο Αργεντίνους, οπότε έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ. Τα Ελληνικά είναι δύσκολα και εγώ με τα Αγγλικά… δε τα πάω και πολύ καλά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button