Ποδόσφαιρο

Γκάμα: “Είμαστε ο Άρης και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες – Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά”

Σε γνωστή αθλητική εκπομπή μίλησε ο Μπρούνο Γκάμα αναφερόμενος στην πορεία του στον Άρη, τόνισε τον σημαντικό ρόλο του κόσμου ενώ φυσικά πως όλοι οι παίκτες θέλουν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος στην εκπομπή “Ο κόσμος των σπορ”:

Για τον τραυματισμό του αλλά και την στήριξη του κόσμου ενόψει της επιστροφής του:

Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να συνεχίσω να δουλεύω προκειμένου να επανέλθω σε καλή κατάσταση και όντως τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν, οπότε θέλω και να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν είτε έμπρακτα είτε ηθικά στο διάστημα της αποχής μου προκειμένου να επιστρέψω υγιής και πιο δυνατός για να πραγματοποιήσω όπως και έγινε την τόσο καλή σεζόν μας πέρσι.

Για την 1η θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης:

Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι και αήττητοι ωστόσο είναι νωρίς ακόμα, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην θέση του. Ξέρουμε ότι είμαστε ο Άρης και πως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, οπότε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσα από την δουλειά μας είναι η διάρκεια που θα μας κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία.

Για τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League:

Είχαμε μεγάλες βλέψεις για την διοργάνωση του Europa Leauge και αυτός ο αποκλεισμός ήταν ένα δυνατό «χτύπημα» για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά ήταν κατώτερος αλλά όταν είμαστε σε νοκ-άουτ αγώνες μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Ήταν κάτι που έπρεπε γρήγορα να συνειδητοποιήσουμε προκειμένου να σηκωθούμε και να παλέψουμε για την συνέχεια της σεζόν που έχει εξίσου μεγάλες βλέψεις, στόχους και απαιτήσεις για εμάς.

Για την αλλαγή προπονητή:

Δυστυχώς συμβαίνουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο, το θέμα είναι να υπάρχει μια σταθερότητα και μια συνέχεια και να μην υπάρχει η τόσο γρήγορη αλλαγή προπονητή. Όμως εμείς είμαστε εδώ, δεν μπορούμε και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να «θρηνούμε», πρέπει να συνεχίσουμε αφού δουλεύουμε επαγγελματικά.

Για την δυναμική που έχει ο κόσμος του Άρη:

Όλοι γνωρίζουν πως ο Άρης έχει μια έξτρα δύναμη όταν παίζει μπροστά στο κοινό του, γιατί ο κόσμος τον στηρίζει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό και πολύ σύντομα να έχουμε τον κόσμο κοντά μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button