Ποδόσφαιρο

Γκάμα: «Αφιερωμένη η νίκη στους οπαδούς – Θέλουμε να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Μπρούνο Γκάμα, μετά την νίκη της ομάδας του, τόνισε πως ο Άρης δουλεύει για να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται

Ο Πορτογάλος τόνισε στην κάμερα της Nova:

“Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα, για τον κόσμο μας, για την πόλη. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι. Πάντα χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα με τα γκολ μου. Πάντα δίνω ότι μπορώ. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερή μου σεζόν. Προσπαθώ να δίνω ότι καλύτερο μπορώ στις προπονήσεις κι αυτό να βγαίνει στο γήπεδο. Μου πηγαίνει καλά η σεζόν, βοηθάω την ομάδα, πετυχαίνω γκολ και αυτό είναι που κρατάω συνολικά”.

Ρωτήθηκε που κρίθηκε το ντέρμπι και απάντησε:

“Αυτά είναι τα ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι που θα είχε πάθος, ένταση, δύναμη στις μονομαχίες. Δεν μπορείς πολλές φορές να παίξεις καλά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά σημασία έχει ότι βγάλαμε τη σωστή ένταση και τη σωστή δύναμη, πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό ήταν που θέλαμε”.

Πρόσθεσε πως “θέλουμε να φτιάξουμε μια συμπαγή ομάδα, είμαστε ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσει οποιοσδήποτε.

Δουλεύουμε πολύ καλά σαν ομάδα, έχουμε παίκτες με ποιότητα, αλλά θέουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να τρελαθούμε. Μας αρέσει εκεί που είμαστε, θέλουμε να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τον κόσμο είπε: “Ο κόσμος είναι τα πάντα για μας! Μακάρι να ήταν εδώ, αυτό που πετύχαμε είναι αφιερωμένο σε αυτούς”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button