Ποδόσφαιρο

Γιουνές: “Δεν υπόσχομαι αριθμό γκολ, αλλά… “

Ο σκόρερ του Άρη σήμερα, Χαμζά Γιουνές, μίλησε για την επιστροφή του κόντρα στην πρώην του ομάδα την Ξάνθη και είπε για την επόμενη μέρα.

Όλα όσα είπε μετά το τέλος του φιλικού:

Για το γκολ του σήμερα «Είμαι πολύ χαρούμενος, που γύρισα σήμερα στην Ξάνθη και είδα ανθρώπους με τους οποίους έχω καλές σχέσεις. Πολύ καλό σωματείο η Ξάνθη. Αυτή είναι η δουλειά μου, να σκοράρω και θα κάνω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα».

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα ξανά «Μου αρέσει η κατηγορία, έχει καλές ομάδες. Ήρθα στον Άρη που έχει μία μεγάλη ιστορία, μ αρέσουν οι οπαδοί του και χαίρομαι που ήρθαν εδώ σήμερα να μας στηρίξουν. Θα δουλέψω πάρα πολύ».

Για την ετοιμότητα του Άρη «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, θέλουμε χρόνο για να αποκτήσουμε χημεία. Να δίνει ο καθένας περισσότερο από το 100% των δυνάμεών του. Με πάθος και τον κόσμο μαζί μας, να οδηγήσουμε την ομάδα, όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Για το πόσα γκολ, θέλει να πετύχει φέτος… «Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και τους συμπαίκτες μου. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω πολύ για να τα πετύχω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button