Ποδόσφαιρο

Για πρώτη φορά έπαιξαν τέσσερις αναπληρωματικοί στην άμυνα του Άρη

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Άρη που φέτος πραγματοποίησε μια αρκετά ιδιόμορφη και δύσκολη (ειδικά στα πλέι οφ) χρονιά με τον τελευταίο αγώνα στην Τούμπα, να έχουν συμμετοχή όλοι οι αναπληρωματικοί στην άμυνα.

Ήταν εξαρχής γνωστό πως ο Μίχαελ Ένινγκ ειδικά μετά τις απουσίες των Βέλεθ και Κόρχουτ θα έχει δύσκολο έργο για την άμυνα των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο η δεύτερη κίτρινη και η αποβολή του Ροζ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για τον Γερμανό.

Οι επιλογές λίγες και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον Άρη να «κατεβαίνει» στην Τούμπα με τέσσερις αναπληρωματικούς στην άμυνα και ο λόγος για το αμυντικό δίδυμο Δεληζήση-Μπαγκαλιάνη, τον Μπακούτση στα δεξιά και τον Σόουζα στα αριστερά.

Ήταν αρκετές οι φορές που οι συγκεκριμένοι παίκτες αγωνίστηκαν μεμονωμένα κυρίως στα πλέι οφ που οι “μικροί” του Άρη ήταν ως επί το πλείστον βασικοί, αλλά ήταν η πρώτη φορά σε όλη την σεζόν που και οι τέσσερις αμυντικοί της ομάδας ήταν από τους αναπληρωματικούς.

Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο και εδώ αποστολή εξετελέσθη για την άμυνα του Άρη που παρά τις αντίξοες συνθήκες και την κούραση μετά τους συνεχόμενους αγώνες και χωρίς αλλαγές (ενώ από την άλλη πλευρά ο αντίπαλος έκανε και τις πέντε), στάθηκε στο ύψος της και στο τελευταίο ματς της σεζόν κράτησε το μηδέν στην εστία!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button