Ποδόσφαιρο

Για το «διπλό» στο Περιστέρι και την βαθμολογική ηρεμία κόντρα στον Ατρόμητο (19:30)

Με λίγες απουσίες αλλά με μεγάλη θέληση για επιστροφή στις νίκες, ο Άρης βρίσκεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου.

Χωρίς τους Ιντέγε, Τσιλιγγίρη αλλά με Λάρσον και Κουέστα, ο Άρης βρίσκεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα ματς που οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να επιστρέψουν σε θετικά αποτελέσματα.

Μία νίκη που θα τον βάλει πάλι σε «τροχιά» τριάδας ζητούν οι «κίτρινοι» σε μία δύσκολη έδρα και με έναν αντίπαλο που παραδοσιακά δυσκολεύεται ο Άρης.

Ο Ατρόμητος έχει το μειονέκτημα του νέου προπονητή, του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος δεν γνωρίζει καλά την ομάδα του αλλά γνωρίζει καλύτερα… τον αντίπαλό του.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 7η θέση με 17 βαθμούς – τέσσερις μακριά από την τριάδα. Από την άλλη η Αθηναϊκή ομάδα είναι 9η με 14 βαθμούς και θέλει επειγόντως νίκη για να μπει στα play-off.

Η αποστολή του Άρη:

Έμαν, Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Σούντγκρεν, Αμπού Μπά, Τόνσο, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Κώστας Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας).
Τέταρτος είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).
VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών). Παρατηρητής είναι ο Νίκος Αγαδάκος (Πειραιά).

Τηλεοπτική μετάδοση: ERT Sports HD
Ραδιοφωνική μετάδοση: Yellow Radio 92.8

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button