Μπάσκετ

Για ένα ακόμη Ευρωπαϊκό “διπλό” ο Άρης ενάντια στην Λέφσκι

Την νίκη που υπό προϋποθέσεις θα τον φέρει ακόμη και στην πρώτη θέση του ομίλου με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Fiba Europe Cup ψάχνει ο Άρης στην Σόφια

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίζονται στην Σόφια με δυο στόχους, θέλουν αρχικά να κερδίσουν την Λέφσκι για να μπορούν να είναι περισσότερο “άνετοι” στους επόμενους Ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά επιθυμούν επίσης να αποδείξουν ότι μπορούν να δείξουν και πάλι το καλό πρόσωπο που παρουσίασαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης θα έχει σαφώς αντίπαλο του την κούραση καθώς ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε 48 ώρες πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού με την Λέφσκι, θα πρέπει όμως οι κιτρινόμαυροι να αποδείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν και την κούραση και να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον η Ντνίπρο κερδίσει εκτός έδρας την Κατάγια ο Άρης θα περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου με το τέλος του πρώτου γύρου, και έχοντας περάσει από τις δυο -θεωρητικά- δυσκολότερες έδρες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button