Ποδόσφαιρο

Για έλλειψη σεβασμού κοιταχτείτε στον καθρέφτη…

Μέσα σε όλον τον παραλογισμό και εντός της προσπάθειας να πάει η συζήτηση οπουδήποτε εκτός από την…μια τελική του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ένας αγώνας στοχοποίησης του Σάββα Παντελίδη

Δημοσιογράφου ασπρόμαυρων αποχρώσεων δεν έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε ο τεχνικός του Άρη να φανεί ο κακός της υπόθεσης, καθώς αποχώρησε μετά την τοποθέτηση του από την συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δεν δείχνει λοιπόν τον απαιτούμενο σεβασμό, σύμφωνα με συγκεκριμένους κύκλους και σύμφωνα με ανθρώπους με…κοντή μνήμη.

Για να φρεσκάρουμε λοιπόν τις μνήμες όλων να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάββας Παντελίδης με απόλυτο σεβασμό και αρσενικά είχε τοποθετηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης όταν είχε πει το αυτονόητο, ότι η ομάδα του ηττήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι.

Τότε όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε με τον πρέποντα σεβασμό, αλλά δέχθηκε συνεχόμενες επιθέσεις με τους ανθρώπους στην αίθουσα τύπου να ξεχνούν τον ρόλο τους και αντί να ρωτήσουν οτιδήποτε τον τότε προπονητή του Αστέρα να κάνουν τοποθετήσεις και να μην σέβονται σε καμία των περιπτώσεων την άποψη του Παντελίδη.

Σαφώς λοιπόν και το πρόβλημα του προπονητή του Άρη δεν ήταν με τους ρεπόρτερ της ομάδας του, αλλά με αυτούς της γηπεδούχου για τους οποίους δεν μπορούσε να είναι καθόλου σίγουρος αν θα κάνουν απλώς την δουλειά τους ρωτώντας ή θα ξεπερνούσαν για άλλη μια φορά τα όρια τους.

Αν λοιπόν θέλετε να μιλήσετε για έλλειψη σεβασμού, ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη….

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button