Ποδόσφαιρο

Γιατί ρε Άρη; “Πέταξε” ένα ημίχρονο και δύο βαθμούς στη Λειβαδιά

Σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Άρη, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήρθε ισόπαλο (1-1)

Πραγματικά κρίμα… Ο Άρης “αυτοκτόνησε” και “πέταξε” δύο βαθμούς, σε ένα ματς που έχασε πολλές ευκαιρίες. Ηρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Λεβαδειακό, πετώντας το πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κακή ήταν η διαιτησία του Παπαπέτρου, που έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεις ενώ οι γηπεδούχοι καθυστερούσαν συνεχώς, για να μην γίνει το 1-2. Δύο τεράστιες στιγμές είχε πριν το φινάλε ο Γκρέι, αλλά έκανε κάκιστα τελειώματα.

Μεγάλη ευκαιρία με Εμπακατά

Η πρώτη τελική του Άρη ήταν στο 7′. Ο Ζερβίνιο βρέθηκε στην περιοχή όμως καθυστέρησε και μετέπειτα η μπάλα πήγε στον Ετέμπο ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στην συνέχεια κακώς δεν δόθηκε κάρτα σε δυνατό μαρκάρισμα στον Εμπακατά ενώ το πρώτο 10λεπτο κύλησε με τους “κίτρινους” να έχουν την υπεροχή.

Στο 15′ ο Βρακάς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα. Ακολούθησε μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Πάρντιου. Ο Ζερβίνιο έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, γύρισε προς τον Γκρέι αλλά κόπηκε, όπως αργότερα και ο Ματέο που προσπάθησε να απειλήσει. Ο Εμπακατά στο 23′ μετά από σέντρα του Μαζικού πήρε την κεφαλιά και ο Μάρκοβιτς έκανε μεγάλη επέμβαση.

Μακρινό σουτ του Χάμοντ και 1-0

Αργότερα, δόθηκε ένα ανύπαρκτο οφσάιντ στον Μαζικού ενώ ο Παπαπέτρου έδωσε επιθετικό φάουλ στον Γκρέι, σε φάση που ανατράπηκε λίγο μετά το κέντρο, με τον Τζαμαικανό να…. απορεί. Στο 34′ η κατοχή ήταν 66%-34% υπέρ του Άρη, ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που προηγήθηκε με 1-0. Αυτό συνέβη στο 38′ όταν ο Χάμοντ έπιασε ένα μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σε μια φάση που ο Κουέστα ήταν εκτός θέσης.

Στο 42′ ο Πίρσμαν ζήτησε πέναλτι όταν βρέθηκε στο έδαφος μετά από γέμισμα, όμως ο Παπαπέτρου δεν έδωσε κάτι. Στο 44′ η άμυνα του Άρη πιάστηκε στον… ύπνο και με κεφαλιά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0. Το ημίχρονο τελείωσε με 1-0.

Πίεσε ο Άρης, σκόραρε με απίθανο φάουλ ο Πάλμα

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Πάρντιου έκανε τρεις αλλαγές θέλοντας να αλλάξει την εικόνα του Άρη. Στο παιχνίδι μπήκαν οι Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Πάλμα. Εκτός αγώνα πέρασαν οι Ζερβίνιο, Εμπακατά και Νταμπό. Στο 48′ ο Ιτούρμπε βρέθηκε μέσα στην περιοχή, γύρισε στον Γκρέι αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Άρης άρχισε να πιέζει, κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο 51′, όταν Νίκας “έσωσε” τον Λεβαδειακό μετά από κεφαλιά του Ιτούρμπε και ενώ ετοιμαζόταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Μπράμπετς. Ο Παπαπέτρου, αργότερα, έδωσε κίτρινη στον Οντουμπάτζιο, όταν σε διάφορα δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών του Λεβαδειακού, δεν τους τιμώρησε…

Στο 64′ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Πάλμα ήταν ο εκτελεστής. Ο νεαρός έκανε εκπληκτική εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Ηταν μακρινή η εκτέλεση αλλά ο Πάλμα τα κατάφερε και πέτυχε απίθανο τέρμα.

Τρομερή ευκαιρία με Ματέο, ακυρώθηκε τέρμα του Μαντσίνι

Στο 66′ ο Ματέο έχασε απίστευτη ευκαιρία… Βρέθηκε μόνος στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του δεν ήταν καλή και δεν κατόρθωσε να διαμορφώσει το 1-2. Μετά, στο 67′, έχασε ευκαιρία και ο Μαζικού, με σουτ. Νέα καλή στιγμή υπήρχε με τον Γκρέι, εν συνεχεία, με κεφαλιά του Τζαμαικανού ενώ ακυρώθηκε τέρμα του Μαντσίνι στο 73′ καθώς ο Αργεντινός χρεώθηκε με οσφάιντ. Αργότερα, ο Ματέο βρήκε ωραία τον Ιτούρμπε αλλά αυτός δεν εκτέλεσε άμεσα, προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Μόνος ο Γκρέι, δεν μπόρεσε να σκοράρει και ακολούθησε νέα ευκαιρία!

Οι γηπεδούχοι επιδίωκαν να κάνουν καθυστερήσεις και αυτό είχε εκνευρίσει τους παίκτες του Άρη ενώ στο 87′ υπήρχε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Πάρντιου. Ο Γκρέι ήταν μόνος του απέναντι από την εστία, δεν βρήκε καλά την μπάλα μετά από πάσα του Ματέο και δεν μπόρεσε να σκοράρει! O Παπαπέτρου έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, κάτι που ήταν… ντροπή, με τόσες καθυστερήσεις που γινόταν από τους γηπεδούχους για να “γλιτώσουν” το 1-2 ενώ στην τελευταία μεγάλη στιγμή του ματς, ο Γκρέι έκανε πάλι κάκιστο τελείωμα, με τον Άρη να χάνει μια ακόμη ευκαιρία λίγο πριν την λήξη… Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 1-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (71’ Λούα Λούα), Μέχια, Βήχος, Μουτίνιο, Ντεντάκης, Βρακάς (78’ Τζημόπουλος), Δούμτσιος (90+ Τσιριγώτης), Νίκας, Τσαπράς.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Εμπακατά (46’ Ιτούρμπε), Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (46’ Πάλμα), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (46’ Μαντσίνι), Γκρέι

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button