Ποδόσφαιρο

Γιαννούλης: «Ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος ώστε η SL να επιστρέψει στο γήπεδο και ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στο Athletic Radio της Κρήτης για τους στόχους του ΟΦΗ. 

Αναλυτικά:

Για την αποχή από τις προπονήσεις: “Ήταν πάρα πολύ καιρός που ήμασταν εκτός δράσης και αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Όσα χρόνια θυμάμαι δεν έχουμε κάτσει τόσο πολύ καιρό εκτός δράσης. Όλες οι ομάδες έδωσαν πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές όπως και η δική μας, ωστόσο δεν είχαμε το ελεύθερο να είμαστε σε γήπεδο και έτσι προπονούμασταν στο σπίτι ή στον κήπο μας και αρκετές φορές έπαιρνα τους δρόμους”.

Για τον ελεύθερο του χρόνο στην καραντίνα: “Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό ελεύθερο χρόνο. Εγώ τον πέρασα με την οικογένεια μου! Έπαιζα με την κόρη μου σχεδόν όλη την ημέρα και το βράδυ έβλεπα ταινίες μαζί με την σύζυγο μου”.

Για την επιστροφή στο ΒΑΚ: “Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ παράξενα. Σαν να ήταν πρώτη φορά. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τα παιδιά, ωστόσο κάναμε διαφορετικές ώρες μιας και είχαμε χωριστεί σε γκρούπ. Σήμερα και πάλι θα βρεθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πρώτη ομαδική προπόνηση”.

Για το ενδεχόμενο να παίξουν μπάλα μέσα στο καλοκαίρι: “Είναι μια παράξενη χρονιά λόγω του κορωνοϊού. Θα γίνει πρώτη φορά να παίξουμε ποδόσφαιρο μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι τώρα μπάλα τέτοια εποχή βλέπαμε από ομάδες που έπαιζαν προκριματικά για την Ευρώπη. Οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές και σίγουρα δεν θα μας βοηθήσει στο ρυθμό μας και θα έχει αρκετές διαφορές από τα άλλα παιχνίδια. Το καλό είναι ότι θα έχουμε πέντε αλλαγές και αυτό θα μας βοηθήσει να παίρνουμε ανάσες”.

Για τον στόχο του ΟΦΗ στα πλέι οφ: “Ο πρώτος στόχος της χρονιάς πραγματοποιήθηκε αφού μπήκαμε στα πλέι οφ. Τώρα θα πρέπει να δείξουμε ένα παρόμοιο και ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες και συνάμα να δοκιμάσουμε νέα σχήματα για να είμαστε έτοιμοι και για τη νέα χρονιά”

Για τα άδεια γήπεδα στα πλέι οφ: “Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές ξενερώνουμε. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Κανείς δεν θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο. Μάλιστα όταν μπήκαμε στα πλέι οφ ήμασταν χαρούμενοι αφού θα παίζαμε μπάλα σε κατάμεστα γήπεδα”.

Για το αν περίμενε τέτοια πορεία φέτος: “Ήμασταν σίγουροι ότι θα κάναμε καλύτερη χρονιά από την περυσινή και θα πηγαίναμε για κάτι καλό. Με εξέπληξε και εμένα το πολύ καλό μας ξεκίνημα, ωστόσο συγχρόνως φάνηκε και η δουλειά που κάναμε όλο το καλοκαίρι”.

Για τον Γιώργο Σίμο: “Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, του αρέσει πολύ η δουλειά του αρέσει, αυτό που κάνει, έχει ένα πλάνο και του αρέσει να βαδίζει σε αυτό ακόμα και αν έρθουν αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό δεν το έχουν αρκετοί προπονητές. Έχει μεγάλη ηρεμία και αποφασιστικότητα και μέχρι τώρα κάνει πολύ καλή δουλειά”.

Για την απόφαση του ΠΣΑΠ και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών: “Εμείς σαν αρχηγοί του ΟΦΗ θα μιλήσουμε αποκλειστικά με την διοίκηση και θα τα βρούμε με διάλογο. Δεν θα κοιτάξουμε τι θα κάνουν οι άλλοι. Με την κουβέντα θα βρεθεί λύση και είμαστε σίγουροι γι αυτό”.

Για τα παιχνίδια που θέλει να γυρίσει πίσω τον χρόνο: “Σε δύο ματς θέλω να γυρίσω πίσω το χρόνο. Το πρώτο είναι με τον Ολυμπιακό, όπου με δικό μου λάθος χάσαμε ένα ματς που μπορούσαμε να κερδίσουμε και το άλλο είναι η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό που και εκεί αξίζαμε κάτι παραπάνω”.

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: “Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την στήριξη που μας έδειξε όλη αυτή τη χρονιά. Με στεναχωρεί πάρα πολύ που δεν θα τους έχουμε κοντά μας στα παιχνίδια, αφού τους χρειαζόμασταν. Ευελπιστώ να μας καμαρώνουν από τις τηλεοράσεις και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button