Μπάσκετ

Γιαννάκης: «Ο Αντετοκούνμπο ο καλύτερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην κάμερα της ΕΡΤ για το Ευρωμπάσκετ και αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής μας ομάδας χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον καλύτερο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών και χάρη σε αυτά που έχει πετύχει στο ΝΒΑ.

Κάποιες από τις ατάκες του Γιαννάκη…

– Νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε μεγάλα σώματα, μεγάλα κορμιά και μπορούμε να παίξουμε εκπληκτική άμυνα.

– Ο Γιάννης προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Από το τελευταίο τουρνουά που είχε παίξει ως σήμερα, δείχνει από μόνο του την πρόοδο μετά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Είναι πιο ώριμος και πιο δυνατός και ξέρει τι μπορεί να κάνει για να κερδίσει. Είναι ένα παιδί που μπορεί αύριο να εμφανιστεί καλύτερος από σήμερα.

– Νομίζω ότι αποδεικνύεται ότι είναι ο καλύτερος από τη στιγμή που έχει γίνει MVP του ΝΒΑ και πρωταθλητής. Αυτό από μόνο του δείχνει που έχει φτάσει αυτό το παιδί. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να δούμε την επιρροή του στα δικά μας δρώμενα. Του αξίζει αυτός ο τίτλος (σ.σ. του καλύτερου παίκτη).

Είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Είναι MVP του NBA, έχει πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς. Να έχουμε υπομονή, πλέον, να δούμε την άμεση προσφορά του στα δικά μας δρώμενα. Έχει καταφέρει να κάνει κάθε παιδί στον κόσμο να ονειρεύεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button