Μπάσκετ

Γιαννάκης: “Δεν κάνουμε φάουλ! Αυτό είναι το πρώτο και το κυρίαρχο”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε προσοχή και υπομονή για το αυριανό παιχνίδι με τη Τέλεκομ Μπον και επεσήμανε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του Άρη μέχρι σήμερα είναι ότι δεν κάνουν φάουλ οι παίκτες του.

Ο τεχνικός των κίτρινων υπογράμμισε:

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά αθλητική ομάδα. Τα τρία παιχνίδια που έχουν χάσει δεν είναι η πραγματική της εικόνα. Είναι ομάδα που παίζει με ενέργεια, τρέχει πολύ, θέλει να παίζει σε έντονο ρυθμό το παιχνίδι, πάνω-κάτω και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μυαλωμένοι και υπομονετικοί. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε γιατί αν βιαστούμε θα μπούμε σε περιπέτεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε ένα παιχνίδι στο πόντο. Αν εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Ρωτήθηκε αν υπάρχουν πράγματα που κρατάει από τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και απάντησε:

Φυσικά… Καταρχήν οι ήττες αυτές μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν, γιατί παίζεις με ομάδες που δεν συγχωρούν το λάθος. Χθες ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα που είχε πολύ υψηλά ποσοστά, που δεν το είχε κάνει μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή στον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε. Δείξαμε μια ανωριμότητα στο ότι όταν κάναμε λάθη και ξέφυγαν στο σκορ, βιαζόμασταν να ανταποδώσουμε με την επιθετική μας προσπάθεια.

Χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια που μας χάλασαν λίγο το μυαλό στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο, δημιουργήθηκε η διαφορά και μετά δεν είναι εύκολο απέναντι σε τέτοιες ομάδες να καλύπτεις 8-10 πόντους από μια μεγάλη διαφορά και να συνεχίσεις να το κάνεις με καθαρό μυαλό. Χάσαμε και τον Γιάννη, που θα μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά αυτά συμβαίνουν και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι.

Για το αν είναι καλό ότι έρχεται γρήγορα ένα παιχνίδι μετά από αυτή την ήττα σχολίασε:

Πάντα προσφέρει το παιχνίδι γιατί δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επανέλθουν σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και να κάνουμε. Αν έρθει και ο κόσμος, θα είναι μια συμπαράσταση στην προσπάθειά τους. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλά και να συνεχίσουμε την πορεία μας.

Για την μεγαλύτερη αδυναμία που έχει παρουσιάσει ο Άρης μέχρι σήμερα ήταν κατηγορηματικός:

Δεν κάνουμε φάουλ! Αυτό είναι το πρώτο και το κυρίαρχο. Το φάουλ είναι εργαλείο για μας, και για όλες τις ομάδες. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση να το κάνουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button