Μπάσκετ

Γιαννάκης: “Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και θα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από δυνατά παιχνίδια”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είδε βελτίωση της λειτουργίας της ομάδας του παρά την ήττα από τη Σακάρια, την οποία εστίασε κυρίως στην έλλειψη φρεσκάδας και των πολλών φάουλ που χρεώθηκαν βασικοί παίκτες του.

“Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν είχαμε τη φρεσκάδα να παίξουμε μέχρι το τέλος. Φορτώθηκαν και τα παιδιά με φάουλ, είχαμε μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν πρέπει να χαρίζουμε κανένα καλάθι, κανέναν πόντο σε κανέναν. Σήμερα παρότι είχαμε καλές στιγμές στο μεγαλύτερο διάστημα, όταν βρεθήκαμε στην κούραση και τα φάουλ, αντιδράσαμε σπασμωδικά, με αποφάσεις που δημιούργησαν αυτή τη διαφορά. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και θα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από δυνατά παιχνίδια”.

Ρωτήθηκε τι καλύτερο είδε σε σχέση με τον αγώνα με τη Τόφας και απάντησε:

Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πιο επιθετική αμυντική συμπεριφορά. Είχαμε καλές στιγμές σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού.

Για το αν έχει φανταστεί τον Άρη όπως έπαιξε στο πρώτο δεκάλεπτο του σημερινού παιχνιδιού ο τεχνικός των κίτρινων απάντησε:

Αυτό είναι δεδομένο. Καταρχήν η ομάδα πρέπει να παίξει σε όλο το γήπεδο, πρέπει να πρεσάρει. Δείξαμε κάποια πράγματα σήμερα, αλλά δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε και τα φάουλ που φορτωθήκαμε μας δημιούργησαν λάθη συνεργασίας και όλα αυτά μαζί έκαναν τη διαφορά της Σακάρια.

Ο Χρηστίδης έκανε μια σπασμωδική κίνηση στο πρώτο ημίχρονο μετά από ένα κάρφωμα του Φαλ, καλύπτοντας το κεφάλι του και ο Γιαννάκης του… έβαλε τις φωνές. Μετά το ματς σχολίασε:

“Δεν πρέπει να φοβάται τη μπάλα. Η μπάλα δεν μπορεί να σου κάνει κακό, ακόμα κι αν σε χτυπάει στο κεφάλι. Είναι νεαρός, αλλά κάθε μέρα βελτιώνεται και μαθαίνει και είναι ευχάριστο για όλους μας”.

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button