Ποδόσφαιρο

Γιάννης Φετφατζίδης vs Ματιέ Βαλμπουενά

Γιάννης Φετφατζίδης και Ματιέ Βαλμπουενά αποτελούν τους παίχτες-κλειδιά για Άρη και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής στο “Βικελίδης”.

Ο Έλληνας μέσος είναι ο κύριος εκφραστής των περισσότερων επιθετικών ενεργειών για τους Κιτρινόμαυρους. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας σκοράρει 1 φορά σε 5 αγωνιστικές δίνοντας παράλληλα 4 ασίστ, κάτι που τον κάνει πρώτο στην κατηγορία αυτή στη Superleague 1.

Έχει εκδηλώσει 7 τελικές συνολικά μέχρι στιγμής ενώ όσον αφορά τα γεμίσματα, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τα 10 από τα 19. Τέλος, βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με το Γάλλο στις επιτυχημένες επιθετικές πάσες (15) ενώ έχει και 19 λάθη.

Όσον αφορά τον παίχτη του Ολυμπιακού, ο Βαλμπουενά έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 2 φορές σε 4 τελικές προσπάθειες. Έχει προσφέρει 2 ασίστ και έχει υποπέσει σε 16 λάθη.

Η μεγάλη διαφορά με το Γιάννη Φετφατζίδη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Superleague, εντωπίζεται στις πάσες όπου ο Γάλλος έχει ολοκληρώσει 43 τις πρώτες 5 αγωνιστικές. Τέλος, ο παίχτης των Ερυθρόλευκων βρίσκεται πρώτος στην κατηγορία των εύστοχων γεμισμάτων (14) αλλά και σε αυτή των συνολικών γεμισμάτων (38), όπου ισοβαθμεί με τον Χαβιέ Ματίγια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button