Βόλεϊ

Γιάννης Γιαννάκης: “O Άρης πήγε τελικό κι αυτό ενόχλησε! Δεν θα περάσει η προπαγάνδα”

Ο team manager του γυναικείου βόλλευ, Γιάννης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την αθλήτρια του ΑΟ Θύρας που λιποθύμησε είπε:

Ο κόσμος την χειροκρότησε, είναι μία από τις καλύτερες τους παίκτριες, στην ομάδα την έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ως αθλήτρια, είναι μία εξαιρετική παίκτρια όπου λογικό λόγω της πτήσης κάτι να έγινε και εμάς η Λαμπριάνα η Πίττα έτρεχε η μύτη της αίμα στο πρώτο μάτς, τι να πούμε; Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, η ομάδα μας πήγε στο τελικό αυτό πρέπει να περάσει προς τα έξω και είναι η μοναδική αλήθεια. Ο Άρης είναι στον τελικό. Μπροστά που ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί μας υπάρχουν μικρά παιδάκια όπου οι γονείς τους ήταν δίπλα, βλέπανε τι συνέβαινε, αν γινόταν κάτι κακό θα αφήνανε τα παιδιά τους εκεί; Μη κοροϊδευόμαστε. Μιλάει η Σαντορίνη που 2 χρονιά εκτός της φετινής χρονιάς, πάντα φεύγοντας από εκεί τους καλεί αθλητικός δικαστής. Πέρυσι μας πέταξαν μπουκάλι και διακόπηκε το παιχνίδι. Πρόπερσι η μητέρα μου ήταν νούμερο ένα στο γήπεδο της Σαντορίνης.

Ήταν εκεί δύο γιατροί από τις αθλήτριες που παίζουνε στον Άρη η μία παίζει στο γυναικείο. Μόλις έγινε το περιστατικό πήγαν την είδαν. Ο προπονητής ρωτάει αν θα παίξει και είπαν ότι θα παίξει κανονικά. Που ξέρουν τώρα αν ήταν Ινδική Κάνναβη και δεν ήταν από αλλού.. θα μας τρελάνουν.

Για το αν ενοχλεί γενικά ο “ΑΡΗΣ” είπε:

Γενικά ναι, ενοχλούνται εγώ το βλέπω τώρα και από τον Τύπο. Τώρα ο Άρης πάει για πρωτάθλημα και βλέπεις κάτι πρωτοσέλιδα για ομάδες που είναι δύο θέσεις κάτω από τον Άρη και γράφουν για την επιτυχία τους. Η προπαγάνδα υπάρχει αλλά γιαυτό υπάρχει και το Yellow και οι άλλοι δημοσιογράφοι, τώρα που θα ανέβουμε στο ποδόσφαιρο πιστεύω θα αλλάξουν κάποια πράγματα.

Για τον αγώνα με τον ΑΟ Θύρας είπε:

Εγώ ήμουν ειλικρινής, ήταν δύσκολη ατμόσφαιρα για τις αθλήτριες της Σαντορίνης γιατί υπήρχε πάρα πολύς κόσμος όπως και εμείς έχουμε ζήσει αντίστοιχα δύσκολες ατμόσφαιρες όταν παίζουμε με ομάδες της Αθήνας. Δυσκολευόμαστε γιατί υπάρχει κόσμος, ένταση. Είναι οργανωμένοι οπαδοί που ξέρουν πως να βοηθήσουν την ομάδα τους αλλά όταν είναι σε επιτρεπτά πλαίσια δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Στο γήπεδο υπήρχε ο διαιτητής, ο παρατηρητής, υπήρχαν δύο άτομα επικεφαλής και αστυνομία, κανείς δεν έκρινε ότι σε όλο τον αγώνα κάτι πάει στραβά. Το φύλλο αγώνα είναι καθαρό και γράφει ότι άναψε πυρσός αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Για τον αν μπορεί να κοιτάξει ο Άρης τον Ολυμπιακό είπε:

Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, να είμαστε ρεαλιστές οι πιθανότητες μας είναι λίγες αλλά όταν είσαι Άρης πρέπει να διεκδικείς όλα τα παιχνίδια. Ο 1ος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στου Ρέντη, ο 2ος θα είναι στις 19:30 την Κυριακή στην Πυλαία και περιμένουμε να στήσουμε ένα ακόμα πάρτι με τους οπαδούς μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button