Ποδόσφαιρο

“Γεύση” από Μπρούνο Φερνάντες και Κριστιάνο στην νίκη της Πορτογαλίας (vids)

Με δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0 της Ουρουγουάης και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δύο λεπτά μετά την «προειδοποίηση» από τον Φέλιξ ήρθε το γκολ από την Πορτογαλία, ένα περιπετειώδες όπως εξελίχθηκε γκολ. Και λέμε περιπετειώδες γιατί στη σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες ο Κριστιάνο Ρονάλντο φάνηκε να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο μετά το 2ο ριπλέι φάνηκε πως ο πρώην πλέον παίκτης της Γιουνάιτεντ δεν είχε βρει την μπάλα και το γκολ έπρεπε να πιστωθεί στο Φερνάντες. Αυτό έκανε και η FIFA μετά από 7 λεπτά όμως.

Μετά το 1-0 του Μπρούνο Φερνάντες τελικά, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό και αυτό είχε να κάνει περισσότερο με την Ουρουγουάη η οποία προσπάθησε να βγει μπροστά και να παλέψει για την ισοφάριση. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ωστόσο ναι μεν είχαν περισσότερα λεπτά την μπάλα στην κατοχή τους, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση, κάτι που σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα της Πορτογαλίας η για την ακρίβεια την συνολική λειτουργία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, καθώς υπήρξαν φάσεις που ο Μπερνάντο Σίλβα γύριζε πίσω για να κόψει, όπως και άλλοι συμπαίκτες του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button