Γενικά

Γεωργοπούλου: «Με ευαισθητοποιεί ότι παιδιά με το μουσικό τους ταλέντο βοηθούν παιδιά»

Η Πρόεδρος της λέσχης Lions, Ειρήνη Γεωργοπούλου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ο σκοπός της εκδήλωσης:

Η συναυλία γίνεται σε συνεργασία της Λέσχης Lions που την διοργανώνουν και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος. Ο σκοπός είναι τα έσοδα να δοθούν στην Παιδοογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ υπό την διεύθυνση του κ. Γιαννόπουλου.

Για την Λέσχη Lions είπε:

Η Lions είναι μία οργάνωση με 5 βασικούς πυλώνες προσφοράς, τον παιδικό καρκίνο και σε αυτόν αναφέρεται η συγκεκριμένη εκδήλωση. Την όραση, στη βόρειο Ελλάδα ήδη κυκλοφορεί κινητή οφθαλμολογική μονάδα επανδρωμένη με τα πιο άριστα μηχανήματα σε συνεργασία με την Α’ οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ υπό την διεύθυνση του κ. Τοπούζη που πηγαίνει σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη περιοχή και μπορεί να εξετάσει άπορα άτομα ανάλογα με την υπόδειξη του κάθε δήμου. Η καμπάνια αυτή άρχισε μετά από προσπάθεια πολλών ετών να λειτουργεί φέτος και ο σκοπός είναι από την μία μεριά να εξυπηρετηθούν τα άτομα αυτά ώστε να διευκρινιστούν οι παθήσεις και ανάλογα να σταλούν τα άτομα αυτά στις ανάλογες οφθαλμολογικές κλινικές από την άλλη πλευρά είναι ένας στατιστικός έλεγχος μέσω της Α’ Οφθαλμολογικής ώστε να εξυπηρετήσει στατιστικά τις υπηρεσίες υγείας ανάλογα με τα περιστατικά. Ο τρίτος πυλώνας είναι η αντιμετώπιση της πείνας μεγάλη η προσφορά μας στο κομμάτι αυτό. Ο τέταρτος πυλώνας είναι το περιβάλλον και ο πέμπτος πυλώνας είναι ο διαβήτης, γίνεται μεγάλη καμπάνια για την αντιμετώπιση του διαβήτη.

Για την εκδήλωση είπε:

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση που αφορά τον παιδικό καρκίνο, το Σάββατο στο Βελλίδειο στις 20:00 με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, θα είναι πάνω στη σκηνή 360 παιδιά σε συνεργασία με έξι συνεργάτες, εξωτερικούς 3 τενόρους και 3 σοπράνο μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Σταύρος Παπασταθόπουλος. Όλοι μαζί πιασμένοι χέρι με μαέστρο των Βαγγέλη Αραμπατζή. Όλοι μαζί ενωμένοι διοργανωτές, εκτελεστές με μία γροθιά γι’ αυτόν τον σκοπό. Ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάσει την όλη εκδήλωση με πολλή χαρά για να συμμετέχουμε όλοι από κοινού για τον σκοπό αυτό.

Για τα παιδιά που συμμετέχουν είπε:

Εκείνο που είναι συγκινητικό και θέλω να σας επισημάνω, εμένα αυτό με ευαισθητοποιεί πιστεύω και όλο τον κόσμο είναι ότι παιδιά με το μουσικό τους ταλέντο και την μουσική τους παιδεία βοηθούν παιδιά. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο από το να έχουμε παιδιά να προσπαθούν και να βοηθούν επίσης παιδιά.

Πληροφορίες:
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 με ώρα προσέλευσης μετά τις 18:45.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση: Συνεδριακό κέντρο Βελλίδειο και βιβλιοπωλεία Μαλιάρρης (Ερμού 53, Δημ. Γούναρη 39, Ευκαρπία 25ης Μαρτίου 51).

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button