Ποδόσφαιρο

Γενικός διευθυντής Αλ Aΐν: «Διαπραγματευόμαστε και εξετάζουμε όλες τις επιλογές, μετά θα παρθούν οι αποφάσεις»

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν έμεινε στον «αέρα» λόγω αθέτησης συμφωνιών της αραβικής ομάδας προς τον Άρη και τον ίδιοτον ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι, τροποποίησε τους όρους καταβολής των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη κι έτσι η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού μπορεί να οδηγηθεί σε… ναυάγιο!

Από την πλευρά του ο Άρης έδωσε 24ωρη παράταση στον αραβικό σύλλογο προκειμένου να τηρήσει τα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ τους, με το deal να μην είναι ακόμη βέβαιο και όλα να κρέμονται από μια κλωστή.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με γενικό διευθυντή και υπεύθυνο του μεταγραφικού σχεδιασμού της Αλ Άιν, Ματζέντ Αλ Οαίς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τις οποίες συγκρίνει και αξιολογεί προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις της.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Άλ Άιν, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι προς την πλευρά του ελληνικού συλλόγου. Αναλυτικά η δήλωση του Αλ Οαίς:

«Θα απαντήσω συνοπτικά στο ερώτημα σας (σ.σ.: για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη). Διαπραγματευόμαστε και συγκρίνουμε τις επιλογές που έχουμε. Υπάρχουν όμως πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών στο τραπέζι. Παίρνουμε τις τελικές τιμές τους, συγκρίνουμε τις επιδόσεις τους και αποφασίζουμε ποιος μας ταιριάζει περισσότερο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button