Ποδόσφαιρο

Γαλλία: Οι Γάλλοι φίλαθλοι θέλουν τον Μπενζεμά στην αποστολή για το Euro

Όπως προκύπτει από το γκάλοπ της Equipe, οι Γάλλοι θέλουν Τον Καρίμ Μπενζεμά στην αποστολή της εθνικής ομάδας τους για το Euro.

Το Euro πλησιάζει και ηEquipe, η μεγαλύτερη γαλλική εφημερίδα της Γαλλίας, έδωσε στους αναγνώστες της, την ευκαιρία να επιλέξουν την τελική λίστα της αποστολής της εθνικής Γαλλίας για τη διοργάνωση.
Από τα αποτελέσματα του γκάλοπ όπως προκύπτει, οι Γάλλοι θέλουν να δουν τον Καρίμ Μπενζεμά να φορά και πάλι τη φανέλα των “μπλε”. Διαφωνούν, με την επιλογή του Ντιντιέ Ντεσάν του ομοσπονδιακού προπονητή, να μην καλεί τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία έξι χρόνια (από το 2015).
Ο λόγος φυσικά αποκλεισμού δεν είναι αγωνιστικός καθώς πρόκειται για ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ευρώπη. Ο Ντεσάν έχει επιλέξει να σταματήσει να τον καλεί από τότε που ενεπλάκη στο σκάνδαλο με την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά.
Ας δούμε όμως αναλυτικά την τελική λίστα που επιθυμούν οι αναγνώστες της Equipe για την εθνική Γαλλίας, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Ουγγαρία, Πορτογαλία και Γερμανία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λορίς, Μενιάν, Μανταντά

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βαράν, Λικά Ερναντέζ, Παβάρ, Κιμπεμπέ, Μεντί, Ντιν, Τεό Ερναντέζ, Ουπαμεκανό (εκτός μένουν για παράδειγμα Λανγκλέ και Λαπόρτ)

ΜΕΣΟΙ: Πογκμπά, Ραμπιό, Ντομπελέ, Τολισό, Καμαβινγκά (εκτός για παράδειγμα μένουν Αουάρ, Ματουιντί)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκριεζμάν, Μπαπέ, Κομάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Μπενζεμά (εκτός για παράδειγμα μένουν Λεμάρ, Μαρσιάλ, Μπεν Γεντέ, Φεκίρ, Τουράμ και Λακαζέτ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button