Ερασιτέχνης

Βόλεϊ Γυναικών: Στον Άρη η Γεωργία Μητακίδου

Ο Α.Σ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση της Γεωργίας Μητακίδου για το Γυναικείο Τμήμα Βολεϊ του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Γεωργίας Μητακίδου.

Η 24χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1999 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στις ακαδημίες βόλεϊ της Α.Ε. Αξιού μέχρι και το 2012, όταν και μεταπήδησε στην ομάδα του Α.Σ. Μακεδόνες, όπου παρέμεινε έως το 2021. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. (2021 – 2022), ενώ την προηγούμενη σεζόν (2022-2023) φόρεσε τα χρώματα της Λαμίας.

«Τον καλύτερο εαυτό μου για τον ΑΡΗ»

Μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ, η νέα κεντρικός της ομάδας, Γεωργία Μητακίδου δήλωσε:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου με την έναρξη της συνεργασίας μας για τη φετινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΑΡΗ και με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη χρόνια με υγεία.

Στόχος είναι και φέτος τα Play-Offs. Όσο για τους προσωπικούς μου στόχους είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στη χρονιά που έρχεται. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει χρόνια ότι είναι στο πλευρό της ομάδας και στα εύκολα και στα δύσκολα αποτελώντας τον έβδομο παίκτη. Ελπίζω και φέτος να είναι δίπλα μας στη σημαντική χρονιά που έρχεται. Η παρουσία τους είναι σημαντική για εμάς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button