ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ Γυναικών: Η παρουσίαση της Volley League 2024-25 (pics)

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Volley League Γυναικών για τη σεζόν 2024-25.

Το «παρών» έδωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των 12 ομάδων. Τον Άρη εκπροσώπησαν ο κόουτς Νίκος Μπουτσουρής και η «κάπτεν» Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., κ. Γιώργος Καραμπέτσος, συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Στον χαιρετισμό του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης του γυναικείου αθλητισμού και αποκάλυψε την συνάντηση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα με εκπροσώπους της Ε.Ο.ΠΕ. και του Π.Α.Σ.Α.Π. για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες να γίνει η Volley League Γυναικών επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Μπουτσουρής τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό κ. Βρούτση και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσο, τόσο για την παραχώρηση σε μας, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή του ανακαινισμένου κλειστού της Μίκρας, όσο και για την τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, η οποία θα προωθήσει και θα αναβαθμίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε δομήσει μία αρκετά αξιόλογη ομάδα και περιμένουμε την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσουμε για να δούμε τη δυναμική μας μέσα σ’ αυτό το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου επισήμανε:

«Πέρυσι ήταν μία δύσκολη σεζόν γιατί η ομάδα άλλαξε τον Δεκέμβριο, ωστόσο καταφέραμε να περάσουμε στο Final Four του Κυπέλλου, κάτι δύσκολο για μία νέα ομάδα. Φέτος έχουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει το καλύτερο δυνατό, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε σίγουρα στην οκτάδα . Ελπίζουμε για το καλύτερο γιατί ο ΑΡΗΣ είναι μία ιστορική ομάδα που της αξίζει να είναι ψηλά. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον υπουργό και τον πρόεδρο για το δώρο που μας έκαναν, να παίζουμε σε ένα ωραίο γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button