Βόλεϊ

Βόλεϊ Ανδρών: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας!

Το εισιτήριο διαρκείας τους για τους αγώνες του ανδρικού τμήματος βόλεϊ μπορούν από σήμερα να προμηθευτούν οι φίλαθλοι του Άρη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν ότι τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα συμμετέχει στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League και στοχεύει σε μία επιτυχημένη σεζόν, έχοντας δημιουργήσει ένα νέο σύνολο. Για να γίνει αυτό, ο ΑΡΗΣ χρειάζεται δίπλα του το αιώνιο και μεγάλο στήριγμά του, τον κόσμο του. Η μαζική παρουσία των φιλάθλων στο κλειστό της Μίκρας μπορεί να «σπρώξει» την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 30 ευρώ και 50 με δώρο ένα t-shirt της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών. Για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. Άρης, υπάρχει έκπτωση 20% και στις δύο κατηγορίες διαρκείας.

Διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 09:00 έως τις 17:00, στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, στην οδό Αλκμήνης 69 και από τα γραφεία μελών (10:00 – 19:00), στην οδό Παπαναστασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 305402.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button