ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ: Αναστολή μέχρι 9 Νεομβρίου των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ

Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι τις 9 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η ΕΠΕΣΘ απόφαση που επηρεάζει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Άρη.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση από τον Α.Σ:

Η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της μέχρι και τις 09/11.

Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ άλλων, όλα τα πρωταθλήματος υποδομής στα οποία συμμετέχει ο ΑΡΗΣ, δε θα διεξαχθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΕΣΘ:«Το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ λαμβάνοντας υπόψη:

Α. την συνεχιζόμενη υγειονομική κατάσταση στο Νομό Θεσσαλονίκης και τα μέτρα που πρέπει από όλουςμας να ληφθούν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού

Β. την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών χώρων που έχουν αποφασίσει οι Δήμοι Συκεών – Νεάπολης,Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων Μενεμένης, Καλαμαριάς, Δέλτα, Ωραιοκάστρου (αφορά τις Δημοτικές ΕνότητεςΩραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας), την αναστολή λειτουργίας όλων των κλειστών Γυμναστηρίων απότην Διοίκηση των ΕΑΚΘ,

Γ. το γεγονός ότι η πραγματοποίηση των ελάχιστων αγώνων που θα μπορούσαν να γίνουν στα Κλειστά Γυμναστήρια των υπολοίπων Δήμων, δεν θα συνέβαλε στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας με όρουςισοτιμίας ανάμεσα στα σωματεία, ανακοινώνουμε την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ένωσης μέχρι και την 9/11/2020.Πρώτο μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η υγεία των αθλητριών και των αθλητών, των οικογενειών τους αλλάκαι όλων των ανθρώπων του αθλήματος.

Η υγεία των αθλητών και όλων μας δεν προσφέρεται ούτε για φτηνή αντιπολίτευση ούτε για συγκέντρωση εκλογικής πελατείας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button