Διεθνή

Βραζιλία: 14 κρούσματα κορονοϊού στην Τσαπεκοένσε

Λίγες μόλις ημέρες μέτα την επανεκκίνησή του, το τοπικό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα διεκόπη και πάλι ελέω Covid-19, με την Τσαπεκοένσε να ανακοινώνει πως 14 μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

ΗΤσαπεκοένσε έγινε παγκοσμίως γνωστή στο αθλητικό κοινό μέσα από μία απίστευτη τραγωδία που βίωσε τον Νοέμβριο του 2016, όταν η αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας ταξίδευε με όνειρα και ελπίδες για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana και σχεδόν ξεκληρίστηκε, αφού 71 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά την μοιραία πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή στο Μεντεγίν της Κολομβίας για τον αγώνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Τώρα, η αγαπητή σε όλους “Τσάπε” βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο ελέω κορονοϊού, με τη διοίκηση να ανακοινώνει επίσημα πως 14 μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και την κυβέρνηση της Βραζιλίας να αποφασίζει να διακοπεί εκ νέου το τοπικό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα, που ξανάρχισε πριν λίγες ημέρες μετά από πολύμηνη απραξία ελέω της πανδημίας.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγο πριν τον αγώνα ρεβάνς της Τσαπεκοένσε με την Αβάι στο πλαίσιο ενός άτυπου Final-8 που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί για να ολοκληρωθεί η σεζόν, με την κυβέρνηση να αποφασίζει επίσης να μη διεξαχθούν οι αναμετρήσεις και τα άλλα τρία ζευγάρια: Μαρσίλιο Ντίας – Κρισούμα, Φιγκεϊρένσε – Γιουβέντους και Μπρούσκε – Ζόινβιλ.

Σημειώνεται πως οι παίκτες που προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό μπήκαν ήδη σε καραντίνα, με την Τσαπεκοένσε να προστατεύει πάντως το δικαίωμά τους στην ανωνυμία και να μη δημοσιοποιεί τα ονόματά τους, αποφεύγοντας παράλληλα να δώσει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button