Ποδόσφαιρο

Βραβεύονται από την UEFA οι ήρωες του Έρικσεν

Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, η εθνική Ιταλίας ήταν η ομάδα που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσφατο Euro 2020, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την αρχή μέχρι το τέλος και στο τέλος να επιβραβεύεται στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου με την επικράτηση επί της Αγγλίας.

Όμως υπήρχε και μία σκηνή που ξεπέρασε τα στενά όρια του ποδοσφαίρου και άγγιξε όλη την ανθρωπότητα και αυτή ως πρωταγωνιστή είχε τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός επιτελικός μέσος της Ίντερ κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της διοργάνωσης στο ματς με την Φινλανδία κατέρρευσε στο χορτάρι και χρειάστηκε να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή, με τον κάπτεν της Δανίας Σίμον Κιάερ και το ιατρικό επιτελείο των Σκανδιναβών να παίζουν τεράστιο ρόλο για να κερδίσει ο 29χρονος τη μεγαλύτερη μάχη που είχε δώσει ως τώρα.

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε και μία μικρή επιβράβευση για τις συγκλονιστικές τους ενέργειες, με την UEFA να ανακοινώνει πως το βραβείο President’s Award το απονέμει για το 2021 στον Σίμον Κιάερ και το ιατρικό επιτελείο, για την ψυχραιμία και τον απόλυτο επαγγελματισμό που επέδειξαν εκείνες τις κρίσιμες στιγμές

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button