Μπάσκετ

Βούτσεβιτς: «Από το “Ακρόπολις” θα βρω ρυθμό για το Προολυμπιακό»

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς θα είναι στην αποστολή του Μαυροβουνίου για το ματς με την Εθνική Ελλάδος και ελπίζει πως αυτό το ματς και τα υπόλοιπα του «Ακρόπολις» θα τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό.

Με την ομάδα του να μην έχει άλλες υποχρεώσεις στο NBA ο Νίκολα Βούτσεβιτς έστρεψε την προσοχή του στην Εθνική του Μαυροβουνίου και στα παιχνίδια που έχει μπροστά του.

Στις 25/6 το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και ο αστέρας των Σικάγο Μπουλς ελπίζει πως θα βρει ρυθμό μέσα από το τουρνουά «Ακρόπολις».

Θυμίζουμε πως το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει το Καμερούν και τη Βραζιλία στον όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά ενώ από την άλλη πλευρά είναι η Λετονία, οι Φιλιππίνες και η Γεωργία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν έκανα διάλειμμα τη φετινή σεζόν, καθώς συνέχισα τις προπονήσεις. Προπονήθηκα στο Ορλάντο, στη συνέχεια στο Βελιγράδι και μετά στην Ποντγκόριτσα. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος. Μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και το τουρνουά “Ακρόπολις”, θα με βοηθήσουν να βρω ρυθμό και να βρεθώ σε μία ανταγωνιστική κατάσταση. Όταν θα έρθει η στιγμή, πιστεύω ότι δεν έχουμε προβλήματα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button