Ποδόσφαιρο

Βουτσιάς: “Ο Αναστόπουλος μου είχε φερθεί πολύ άσχημα, και ήταν ο λόγος που έφυγα”

Ο Πασχάλης Βουτσιάς πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Απόλλων Λάρισας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή αθλητικό X-PRESS και μίλησε σχετικά με το φιλικό του Σαββάτου αλλά και την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Είμαι καμιά δέκα μέρες στην ομάδα αυτό το γκολ που έβαλα στον Άρη ήταν το δεύτερο μεν, εντάξει καμιά φορά τα φέρνει έτσι η μοίρα. Ακόμα προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου, είναι άλλο να προπονείσαι μόνος σου και άλλο με ομάδα.

Για το παιχνίδι και την εικόνα του Άρη είπε:

Επειδή πέρσι την έζησα την ομάδα από την αρχή, βλέπω φέτος ότι έχει γίνει ριζική αλλαγή στο ρόστερ, θεωρώ η ομάδα φέτος βαδίζει σε ένα πλάνο πιο πολύ Β’ εθνικής, με παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία, ο κ. Καρυπίδης έκανε μια πολύ σωστή επιλογή προσλαμβάνοντας τον κ. Μυροφορίδη ο οποίος είναι επιτυχημένος σε αυτήν την κατηγορία και θεωρώ ότι ο Άρης φέτος έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο.

Για το πώς ένιωσε που συνάντησε ως αντίπαλος τον Άρη αλλά και ποιοι ήταν οι λόγοι που έφυγε από τον Άρη είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα, ο λόγος που με έκανε να φύγω ήταν η κακή αντιμετώπιση προς το πρόσωπο μου από τον κ. Αναστόπουλο. Από τον Άρη, τον κόσμο αλλά και τον κ. Καρυπίδη και τον κ.Ορφανίδη δεν έχω ούτε ένα παράπονο. Μπορεί να ήμουν 1,5 χρόνο μόνο στον Άρη αλλά την αγάπησα την ομάδα, εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τους στόχους της και ο κόσμος της να αρχίσει να καμαρώνει ξανά.

Για τον Αναστόπουλο είπε:

Σε εμένα και τους υπόλοιπους παίκτες που δεν ήμασταν πρώτης γραμμής φέρθηκε πολύ άσχημα και άδικα.

Για το τι έφταιξε και δεν πήρε ο Άρης την άνοδο πέρσι είπε:

Υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας, λόγω των μεγάλων ονομάτων  για Β’ εθνική που είχε πέρσι το ρόστερ, λίγο πολύ καθησυχαστήκαμε κάπως τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν και κάποιες εντάσεις στα αποδυτήρια και θεωρώ ότι κάπου εκεί χάθηκε και η άνοδος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button