Ποδόσφαιρο

Βουτσιάς: “Ο Άρης έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν να καθοδηγήσουν σωστά την ομάδα,η επιτυχία και η επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία είναι σίγουρη”

Ο πρώην παίκτης του Άρη Πασχάλης Βουτσιάς, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την λύση συνεργασίας του με τον Απόλλων Λάρισας:

Είμαι σε διαδικασία αποχώρησης από την ομάδα, με δική μου πρωτοβουλία αποφάσισα να φύγω, υπήρξαν κάποια θέματα που αφορούν εμένα και την ομάδα και έχουν να κάνουν με το οικονομικό και μετά από την αποχώρηση του προπονητή  η ομάδα έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και αποφάσισα να φύγω.

Είμαι ελεύθερος από εχθές, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με ομάδες και από την αρχή του χρόνου θα έχω βρει την επόμενη ποδοσφαιρική μου εστία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Για τον φετινό Άρη:

Έχω δει όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια του Άρη, έκανα πολλές φιλίες με τα παιδιά από την ομάδα και θεωρώ ότι ο Άρης είναι φαβορί φέτος, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά είναι μια ομάδα Β Εθνικής που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, έχει δίπλα του ο Άρης ανθρώπους που ξέρουν να καθοδηγήσουν σωστά την ομάδα και θεωρώ ότι η επιτυχία και η επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία είναι σίγουρη.

Ο Άρης σαν ομάδα και ο κύριος Καρυπίδης το περσινό πάθημα τους έγινε μάθημα.

Τι ξεχωρίζει από την φετινή ομάδα του Άρη:

Καταρχήν έχει παιδιά που ξέρουν τη κατηγορία, το θέμα είναι ότι ο Άρης βρέθηκε αρκετές φορές πίσω στο σκορ και αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι δεν έχασε καθόλου τον προσανατολισμό του και την συγκέντρωση του και  βλέπω μια ομάδα, εγώ σαν τρίτος, να έχει έναν στόχο και ήταν θέμα λεπτών να πάρει το παιχνίδι ο Άρης, φαινόταν.

Είμαι σίγουρος ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί κάτι, πέρασε το δύσκολο πρόγραμμα και τις δύσκολες έδρες και θεωρώ ότι με το τέλος του πρώτου γύρου ο Άρης θα έχει πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα που ήδη το πήρε και θα ψάχνουν τον δεύτερο πλέον.

Η συσπείρωση του κόσμου φέτος είναι διαφορετική, πέρσι υπήρχε και μια μουρμούρα και ίσως έφταιγε λίγο το ρόστερ και θεωρώ ότι πέρσι κάναμε αρκετά λάθη σαν Άρης και στον σχεδιασμό της ομάδας  γατί ήρθαν παίκτες οι οποίοι στη Σούπερ Λίγκα δεν ξέρω αν μπορούσε να τους πάρει ομάδα και ο κύριος Καρυπίδης έκανε την υπέρβαση, η Β Εθνική είναι μια περίεργη κατηγορία, μπορεί να μην είναι Σούπερ Λίγκα αλλά έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Με ποιους παλιούς του συμπαίκτες από τον Άρη κρατάει επαφές μέχρι και σήμερα:

Με τον Αντώνη τον Καπνίδη και τον Μπάμπη τον Παυλίδη είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ο Μπάμπης είναι ένας πολύ καλό παίκτης και έλειψε με τον τραυματισμό που είχε αλλά με τα γκολ που σημείωσε του δίνω μόνο συγχαρητήρια, με τον Νίκιτς ήμασταν συμπαίκτες στην Καρδίτσα και κάνουμε παρέα.

Ο Αντώνης είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα έχει πετύχει κρίσιμα γκολ για την ομάδα και φαίνεται και από τον αριθμό των γκολ που έχει σημειώσει, δεν γίνεται να ξέχασε να βάζει γκολ ή να μην το έχει και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για το πρωτάθλημα.

Ομάδες που θεωρεί φαβορί:

Όλοι λέγαμε Άρης ΟΦΗ για φαβορί, αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ έχει κάποια προβλήματα εύχομαι να τα ξεπεράσουν, βλέπω και την Δόξα Δράμας είναι μια καλή ομάδα, από εκεί και πέρα ευχάριστη έκπληξη είναι η Παναχαϊκή που πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι γιατί όχι να μην το πιστέψουν λίγο παραπάνω.

Μια ευχή για τον κόσμο του Άρη:

Να πω καταρχήν ότι ζήλεψα αυτήν την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο φιλικό με την Μπόκα, το έβλεπα από την τηλεόραση και ζήλευα, εύχομαι  για το 2018 ο Άρης να αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα  και την ταλαιπωρία που περνάει στα τελευταία χρόνια και τον Σεπτέμβρη να είναι στην Σούπερ Λίγκα και να έχει ανάλογες εικόνες στο γήπεδο όπως με την Μπόκα και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα σταματήσουν οι κακές χρονιές για τον Άρη και θα επιστρέψει  και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button