Μπάσκετ

Βουλγαρόπουλος: “Πολύ ωραία εμπειρία το All Star, εξαιρετική διοργάνωση”

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος μετά την συμμετοχή του στο All Star Game μίλησε στην Δώρα Λάμπρου για την διοργάνωση και τα συναισθήματα του, καθώς και για τους στόχους του.

Για την διοργάνωση

Ήταν εξαιρετική. Έγινε παρά πολύ καλή δουλειά, ειδικά φέτος. Έγινε στο γήπεδο στο οποίο αγωνιζόμαστε σαν ομάδα, σαν Άρης. Ήταν πολύ όμορφα δεν έχω ξανά έρθει σε τέτοια εκδήλωση All Star. Πολύ ωραία εμπειρία που δεν περιγράφεται.

Για τα συναισθήματα και την εμπειρία του από τον χθεσινό αγώνα που πήρε μέρος

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός εχθές. Παίξαμε με μεγαλύτερα άτομα, με άτομα που έχουν γράψει ιστορία, που έχουν πάρει τίτλους  Ήταν πολύ ωραία εμπειρία να παίζεις με τέτοιους αντίπαλους  και να κοντραρεστε. Είχαμε διαφορά στην αρχή αλλά μετά μάλλον θυμήθηκαν τα παλιά. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Εχθές ειδικά από την μια χαιρόμουν και από την άλλη ένιωθα λίγο άγχος.

Για τον διαγωνισμό καρφωμάτων

Αυτό είχε προετοιμασία. Έκανα ορισμένα πράγματα. Δεν ένιωθα βέβαια έτοιμος εκείνη την στιγμή, χρειάζεται δουλειά θα το δούμε στην πορεία. Δουλειά, μόνο δουλειά.

Για το μέλλον του στον Άρη και τους στόχους του

Οι στόχοι είναι μόνο καλοί. Με χαμηλά το κεφάλι, δουλειά κάθε μέρα ακόμα και στις γιορτές και πίστη σε αυτό που κανείς, γιατί αν δεν έχεις πίστη δεν υπάρχει λόγος να το κανείς, και κάποια στιγμή οι κόποι θα ανταμειφθούν. Να δουλέψουμε και προσωπικά να δουλέψω σε πράγματα που υστερώ και δεν τα έχω ακόμα όπως είναι η επαφή στο ποστ, η αλτικότητα και άλλα.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button