ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βοηθός προπονητή στη Μπάγερν ο Κλόζε

Έπειτα από τέσσερα χρόνια ως παίκτης της Μπάγερν και δύο ως προπονητής στα τμήματα υποδομής, ο Μίροσλαβ Κλόζε είναι πλέον το «δεξί» χέρι του Χάνσι Φλικ στην πρώτη ομάδα των Βαυαρών.

Ο Κλόζε θα είναι ο νέος βοηθός του Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να ανακοινώνουν επίσημα την Πέμπτη (7/5) τη συμφωνία μαζί του μέχρι το 2021.

“Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ως προπονητής”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο 41χρονος Κλόζε, που στο παρελθόν έχει φορέσει για τέσσερις σεζόν τη φανέλα της Μπάγερν ως ποδοσφαιριστής ενώ ήταν και τεχνικός της ομάδας Κ-17 της Μπάγερν τα δύο τελευταία χρόνια, αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016.

Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο από τη συνύπαρξή μας στην εθνική ομάδα της Γερμανίας και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”, πρόσθεσε ο Κλόζε για τον Χάνσι Φλικ, που ήταν μέλος στο τεχνικό επιτελείο των πάντσερ το 2014 όπου ο Κλόζε πανηγύρισε ως παίκτης το Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται πως εκτός της Μπάγερν, ο Κλόζε είχε αγωνιστεί και στις Κάιζερσλαουτερν, Βέρντερ Βρέμης και Λάτσιο ενώ είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γερμανίας με 71 γκολ σε 137 ματς, από το 2001 μέχρι το 2014.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button