Μπάσκετ

Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς: “Κατά 99% σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι! Τιμή που έπαιξα στον Άρη”

Το σημερινό παιχνίδι για τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ήταν το τελευταίο στην καριέρα του. Με δηλώσεις του ο ίδιος μετά την ήττα του Άρη στο Περιστέρι προανήγγειλε την σχεδόν ειλημμένη απόφασή του, υπογράμμισε ωστόσο ότι θα σκεφτεί να παραμείνει στο μπάσκετ από το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ σε κάποια ομάδα.

Για το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Ιωνικό: «Άτυχο το αποτέλεσμα, ξέραμε από την αρχή σήμερα ότι δεν εξαρτιόταν από μας, είχαμε λίγες πιθανότητες για τα πλέι οφς, ήταν το τελευταίο καλό σενάριο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας».

Για την ολοκλήρωση της σεζόν: «Η σεζόν ήταν δύσκολη από όλες τις πλευρές, υπήρχαν προβλήματα και με την πανδημία. Είχαμε προβλήματα και με τους τραυματίες, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τη σεζόν, αξίζαμε να είμαστε στα πλει οφ. Αυτός ήταν ο δεύτερος στόχος, δεν είχαμε σήμερα και το Φλιώνη. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα».

Για το αν θα συνεχίσει στον Άρη: «Ήταν δύσκολη η σεζόν για τον Άρη και για μένα, είναι νωρίς να πούμε κάτι για το μέλλον, αλλά κατά 99% ήταν σήμερα το τελευταίο μου παιχνίδι. Είχα αποφασίσει να έρθω στον Άρη για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Είναι ώρα για νεότερους παίκτες να αγωνιστούν. Αυτό είναι το μέλλον, κι εγώ όταν ήμουν νέος ήθελα ευκαιρίες. Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνω στο χώρο, για 1-2 χρόνια θα απέχω. Είναι τιμή που έπαιξα στον Άρη και στην Ελλάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button