Μπάσκετ

Βετούλας: « Σκληρή αμυντικά ομάδα ο Άρης»

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στα άστοχα τρίποντα της ομάδας του αλλά και στον Άρη που τον χαρακτήρισε σκληρή αμυντικά ομάδα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κολοσσού: ««Ήταν μία δύσκολη και άσχημη ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας και η συγκέντρωσή μας ήταν σε μεγάλο βαθμό και δεν έδειχνε ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Είναι ξεκάθαρο και φάνηκε και σήμερα, ότι έχουμε πρόβλημα στο μακρινό σουτ. Με 2/22 τρίποντα είναι δύσκολο να νικήσεις μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα, ειδικά μέσα στο καλάθι. Αυτό ήταν το νούμερο “1” στοιχείο που δεν μας άφησε να νικήσουμε.

Το δεύτερο είναι ότι ο βαθμός συγκέντρωσης στην άμυνα σε τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημος. Δεχθήκαμε 21 και 25 πόντους και καλάθια στο τρανζίσιον, ενώ είχαμε φάουλ να δώσουμε. Αυτό δείχνει ότι είχε φύγει η συγκέντρωση και πως τα παιδιά πήγαιναν με το ένστικτο. Αυτό μας πλήγωσε και έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να νικήσει.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται και να βελτιώσουμε τα κομμάτια που χρειάζονται για να πάρουμε νίκες. Σίγουρα το σουτ είναι και θέμα ψυχολογίας, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί αυτή την στιγμή έχουμε το χειρότερο ποσοστό στα τρίποντα σε όλη την κατηγορία».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και τι χρειάζεται: «Δεν υπάρχει διαφορά παίκτη και προπονητή. Ο προπονητής αποφασίζει το πλάνο και οι παίκτες το ακολουθούν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια διαφορά σε αυτό».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί αν ο βαθμός συγκέντρωσης παραμείνει στα ίδια επίπεδα θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να ανεβάσουμε τον βαθμό συγκέντρωσης και να βάλουμε κάποια σουτ. Τα παιδιά πάλεψαν και είχαν διάθεση να νικήσουν σήμερα».

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button