Ποδόσφαιρο

Βελώνης: “Πρωταγωνιστής να επιστρέψει ο Άρης, να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Βελώνης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το γκολ της ανόδου είπε:

Ήταν δύσκολες ημέρες θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, πήγαμε στο γήπεδο δεν μας πήγε το ματς έτσι όπως το θέλαμε υπήρχε η πίστη, η θέληση πως πρέπει να κυνηγήσουμε το σκορ και να κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε να κερδίσουμε για να έχουμε την ομάδα να επιστρέψει στην Α εθνική.

Για το αν πιστεύει ότι το διάστημα των δώδεκα χρόνων ο Άρης έκανε λάθη;

Τα έχουμε πει αυτά πρέπει να κάτσουμε κάτω και να σκεφτούν αυτοί που είναι στο τιμόνι της ομάδας και να καταλάβουν πως αυτός ο σύλλογος δεν μπορεί ένα χρόνο να είναι πάνω δύο κάτω, ξανά πάνω, ξανά κάτω πρέπει να έρθει μια σταθερότητα ένα πλάνο το οποίο για να αναβαθμίσουν τα τμήματα υποδομής από κάτω ώστε να δώσουν ελπίδες σε παιδιά τα οποία είναι στην ακαδημία και με τον χρόνο να αρχίζει η ομάδα να παίρνει πολλούς παίχτες από τα σπλάχνα της και με συμπλήρωμα παιχτών από εσωτερικό και εξωτερικό να γίνει το σύνολο της ανόδου πιο δυνατό.

 

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο κόσμος του Άρη το γνωρίζει πως έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία να μην πω και πιο πριν και πιστεύει στην ομάδα δίνει κουράγιο στην ομάδα είναι πάντα ο δωδέκατος παίχτης απλά πρέπει να πάρει περισσότερες χαρές σιγά σιγά.

 

Για το αν ο Άρης επιστρέφει δικαιολογημένα είπε:

Εννοείται. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, συγχαρητήρια στους παίχτες, στους προπονητές, σε όλο το team. Η ομάδα έχει επιστρέψει, είναι άξια συγχαρητηρίων και πρέπει να συνεχίσουμε να δούμε την αυριανή μέρα που είναι η επιστροφή εκεί που ανήκει ο Άρης.

Για το αν πρέπει να μείνει ο Σπανός είπε:

Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, πρέπει να τα βάλει κάτω η διοίκηση στο τραπέζι και να μιλήσει με τον προπονητή. Ο προπονητής έβαλε μεγάλο ποσοστό στην επάνοδο της ομάδας που πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές διευθυντές, δεν ξέρω ποιοι ασχολούνται αλλά ας καθίσει με την διοίκηση να τα βάλουν κάτω να δουν τι συμφέρει πάνω από όλα τον Άρη

Για το τι Άρη θέλει να δει στην σούπερ λίγκα είπε:

Το έχουμε πει και άλλες φορές ότι ο Άρης είτε είναι αποδυναμωμένος είτε είναι ενισχυμένος πρέπει στο πρωτάθλημα να πρωταγωνιστεί.

 

Πρέπει να το βάλουνε στο πρόγραμμα και να δρομολογήσουν καταστάσεις, πράγματα και χρήματα τα οποία βοηθούν στο να μένει να είναι δυνατή. Δεν γίνετε ο Πανιώνιος να είναι πέντε χρόνια μέσα στην πεντάδα, Χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα!

 

Οι καταστάσεις και το κλίμα να κάνουν την ομάδα δυνατή να πρωταγωνιστεί και να δει ο κόσμος που θα είναι και ποιοι θα είναι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button