Ποδόσφαιρο

Βελώνης: “Πρέπει κάθε Κυριακή να παίρνουμε τους βαθμούς, για να επιτευχθεί πιο γρήγορα ο στόχος”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη Χρήστος Βελώνης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τις ακαδημίες στην Πιερία που είναι προπονητής:

Κατεβάζουμε δύο ομάδες στην ΕΠΣΜ, είμαστε Θεσσσαλονίκη και συμμετέχουμε και στα πρωταθλήματα, Ολύμπιανς ονομάζονται οι ομάδες και είναι Κ17 και Κ15.

Θέλει υπομονή, θέλει δουλεία και θέλει οι γονείς να γνωρίζουν που μπορεί να φτάσουν τα παιδιά τους, γιατί στην Ελλάδα το φαινόμενο με τους γονείς είναι ότι σε κάθε σπίτι έχουν έναν Μέσι και έναν Ρονάλντο.

Είναι μια ιστορία που την ζούμε κάθε μέρα εμείς σαν προπονητές, οι περισσότεροι γονείς έρχονται στις ακαδημίες για τους ιδίους τους εαυτούς τους και όχι για τα παιδιά τους να μάθουν ποδόσφαιρο βήμα βήμα και να αθληθούν.

Τι πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει καλός ποδοσφαιριστής:

Είναι να έχεις το πακέτο να κάνεις σωστή προπόνηση και στο τέλος χρειάζεται και λίγο τύχη.

Είναι κρούσματα τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουνε και οι γενιές που μεγαλώνουν να αλλάξουν φιλοσοφία, αφού δεν το διδάσκουμε αυτό δεν μπορείς να καταφέρεις πολλά μονός σου αν δεν υπάρχει συνεργασία με τους γονείς και το σχολείο γιατί από εκεί ξεκινάει.

Για τον Άρη:

Η ομάδα δεν θα πω ότι έχει βγει, θα κρατήσω χαμηλό το κοντέρ, πιστεύω ότι στα επόμενα 6-7 παιχνίδια θα έρθουν οι βαθμοί που πρέπει να έρθουν, είναι νωρίς να μιλάμε, αλλά μετά από αυτό θα μπορούμε να το λέμε για την καινούρια χρονιά, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και πανικού, ο στόχος είναι ορατός, έχουμε πατήσει το ένα πόδι και μένει να πατήσουμε και το άλλο.

Οι φετινές νίκες έδειξαν από την πρώτη αγωνιστική ότι η ομάδα είπε «είμαι εδώ», για να το πεις αυτό πρέπει να έχεις τα αποτελέσματα και η ομάδα τα έχει προς το παρόν, εγώ θα πω ότι πάνω από τους 10 βαθμούς οι άλλες ομάδες θα κοιτάνε απλά την επόμενη θέση. Εύχομαι να μιλάμε του χρόνου για άλλα πράγματα.

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο Άρης παίρνει τα παιχνίδια στο 90’:

Όχι δεν με χαλάει καθόλου και ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο το παιχνίδι λήγει όταν σφυρίζει ο διαιτητής, ο χρόνος είναι αυτός που δίνει ο διαιτητής και μέχρι να σφυρίξει πρέπει να αγωνίζεσαι.

Για το ότι του αρέσει από τον φετινό Άρη:

Αντιμετωπίζει τα παιχνίδια σωστά και κοιτάει τον αντίπαλο στα μάτια, από το δεύτερο ημίχρονο προσπαθούν να πάρουν τα αποτέλεσμα τα παιδιά και το κάνουν με σοβαρότητα.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Θα πρέπει να κάνει διαχείριση των παιχνιδιών και να πάρει αυτό που πρέπει να πάρει, πρέπει να έρχονται οι βαθμοί κάθε Κυριακή και να πετύχουμε τον στόχο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δεν θα ξεχωρίσω πρόσωπα, γιατί η φανέλα είναι μεγάλη και οι απαιτήσεις πολλές και θα φανεί του χρόνου, τα παιδιά που θα μείνουν αν θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος αυτής της φανέλας. Πρέπει  να είναι πρωταγωνιστής ο Άρης.

Για το πως βλέπει το Αιγινιακός – Άρης:

Ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά, όπως την προηγούμενη αγωνιστή. Άλλαξε διοίκηση έχει βασικό κορμό και στο γήπεδο του θέλει προσοχή, δείχνει μια εικόνα να έχει αλλάξει η ομάδα, όταν κάνεις διπλό στην Πάτρα είναι πολύ σημαντικό και είναι καλό αυτό για τον Άρη να είναι σε εγρήγορση να δούμε με πολύ πιο μεγαλύτερη προσοχή το παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button