Μπάσκετ

Βγάζουν το καράβι από τη “φουρτούνα”

Σε κατάσταση ομαλότητας προσπαθούν να επαναφέρουν την ΚΑΕ Άρης, ο Δημήτρης Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του. 

Ο νέος μεγαλομέτοχος του Άρη ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Τα συσσωρευμένα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που του κληροδοτήθηκαν από τη διοίκηση Λάσκαρη είχαν φέρει την ομάδα σε οριακό σημείο. Παράλληλα αγωνιστικά η ομάδα φλέρταρε με τον υποβιβασμό αφού βαθμολογικά ήταν μονίμως κολλημένη στις τελευταίες θέσεις.

Η απομάκρυνση Γιαννάκη και ο ερχομός του Αγγέλου  

Από τις πρώτες ενέργειες του Δημήτρη Γουλίελμου ήταν η απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη από τον πάγκο της ομάδος μετά την εντός έδρα ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση, καθώς δεν είναι εύκολο να διώχνει τον Γιαννάκη από τον Άρη.

Ωστόσο ο ερχομός του Βαγγέλη Αγγέλου δικαίωσε απόλυτα τον Δημήτρη Γουλιέλμο, αφού ο Χαλκιδαίος κόουτς άλλαξε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο Άρης επί των ημερών του Αγγέλου πραγματοποιεί περισσότερες επιθέσεις σε κάθε αγώνα αλλά και παίζει διαφορετικά συστήματα στην άμυνα. Μάλιστα η ομάδα πέτυχε τις αναγκαίες νίκες και εξασφάλισε την παραμονή της ενώ με νίκες στους επόμενους αγώνες διεκδικεί την είσοδο στα play off.

Το καυτό καλοκαίρι

Πέρα από τα αγωνιστικά η νέα διοίκηση της ΚΑΕ έχει μπροστά της ένα δύσκολο καλοκαίρι. Μπορεί ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ να πλήρωσε δόσεις συμβολαίων  και τα στελέχη της ΚΑΕ να είδαν λεφτά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μετά από ένα σχεδόν χρόνο όμως ο Άρης θα χρειαστεί άμεσα ρευστό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του.

Τέλη Ιουνίου υπάρχει η δόση του άρθρου 99 ενώ θα χρειαστούν χρήματα προκειμένου να αρθεί από τη FIBA η απαγόρευση μετεγγραφών εν όψη και του αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα υπάρχουν και πρώην παίκτες όπως και πιστωτές που περιμένουν διακανονισμό.

Έτσι η νέα διοίκηση της ΚΑΕ έχει μπροστά της ένα δύσκολο καλοκαίρι ώστε να έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές αλλά και να επαναφέρει την ΚΑΕ Άρης σε καθεστώς διοικητικής και οικονομικής ομαλότητας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button