Μπάσκετ

Βατούτιν: «Δεν υπάρχει συμφωνία της ΤΣΣΚΑ με Ιτούδη για την Εθνική Ελλάδας»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» στον Δημήτρη Ιτούδη, για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, όπως ξεκαθάρισε ο Αντρέι Βατούτιν.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ανάφερε πως πρωταρχικός στόχος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Βατούτιν ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» στον Έλληνα κόουτς για να αναλάβει το τιμόνι της «επίσημης αγαπημένης».

«Δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά, οπότε όποια ενημέρωση έχω αναφορικά με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι προϊόν μετάφρασης των ρωσικών ΜΜΕ», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στο «TASS» και πρόσθεσε:

«Με βάση, λοιπόν, όσα έχω διαβάσει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ο συνδυασμός των φράσεων “επιλογή του προπονητή”-“συμφωνία με τον προπονητή”-“επίκειται για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ”. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button