Μπάσκετ

Βασιλόπουλος: “Αν θέλουμε να μάθουμε, θα μάθουμε!Το κλειδί είναι στο πόσοι έχουν διάθεση να μάθουν”

Στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Άρη να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Για το σημερινό παιχνίδι:

Θεωρώ βιαστικές τις επιλογές που κάναμε. Δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως είπαμε στην προπονήσεις για να μπορέσουμε να τους κουράσουμε. Όταν ήταν το παιχνίδι κοντά, ψάχναμε σουτ που ήταν πολύ δύσκολα.

Για το αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα:

Δεν νομίζω ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Πιο πολλά θα μάθουμε αν θέλουμε να μάθουμε. Σίγουρα θα θέλαμε να πάμε στον τελικό αλλά είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

Ενώ στο τι εννοεί με το αν θέλουμε να μάθουμε είπε:

Γιατί εκεί είναι το κλειδί. Στο πόσοι έχουν την διάθεση να μάθουν. Ή θα δεις την πίτα ή θα δεις αυτά που πρέπει να μάθεις. Εγώ θεωρώ ότι έχουμε τα παιδιά εδώ και τον κόουτς που μπορεί να περάσει την νοοτροπία του πως πρέπει να παίζεις για 40 λεπτά ώστε να πας σε έναν τελικό.

Για την εικόνα που δείχνει ο Άρης απέναντι σε ομάδες χαμηλότερου δυναμικού:

Συμφωνώ απόλυτα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν το ίδιο σοβαρά με όλες τις ομάδες αλλά είμαστε ακόμα νέα ομάδα. Δεν μπορεί όμως να είναι δικαιολογία αυτό. Θα πρέπει γρήγορα να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας.

Για το πότε θα μπει το “εμείς” πάνω από το “εγώ”:

Σε όλες τις ομάδες είναι έτσι. Ναι μεν κάποιες φορές χρειάζεσαι και τους παίκτες  έχουν το ταλέντο να ηγηθούν στο σκοράρισμα, αλλά όταν έρχονται 10-12 παίκτες, θέλει χρόνο.

Για την Μπεσίκτας:

Ευκαιρία για να δούμε πως θα ανταποκριθούμε σε συνεχόμενα παιχνίδια. Η Μπεσίκτας είναι μια δύσκολη ομάδα. Εύχομαι να κρατήσουμε κάποια κομμάτια από το σημερινό παιχνίδι ως βάση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button