Ποδόσφαιρο

Βασικός υποψήφιος για την Σάλκε, είναι Έλληνας προπονητής!

Έλληνας προπονητής φαίνεται πως είναι, υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ιστορικής ομάδας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η Σάλκε ίσως ζει, τις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία της, με τους «βασιλικούς μπλε», ουσιαστικά να έχουν παρατήσει την προσπάθεια σωτηρίας, στην Bundesliga, ενώ οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας είναι ραγδαίες.
Ο Κρίστιαν Γκρος είναι ο τέταρτος προπονητής που απολύεται από την διοίκηση της Σάλκε, κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ολόκληρη η ομάδα που αποτελούσε την ηγεσία του αγωνιστικού τμήματος αποτελεί παρελθόν.
Έτσι, στους “βασιλικούς μπλε”, αναζητούν τον προπονητή που θα… σώσει ο,τι σώζεται από αυτή την καταστροφική σεζόν και θα βάλει τις βάσεις, για την επιστροφή της ομάδας, στην Bundesliga.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker», για την τεχνική ηγεσία της Σάλκε ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης.
Ο 42χρονος Έλληνας τεχνικός από τους «βασιλικούς μπλε» θεωρείται ως μια καλή περίπτωση, καθώς στις ακαδημίες της Μπόχουμ έχει κάνει σημαντική δουλειά, αλλά και στον πάγκο Ντάρμσταντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button