Μπάσκετ

Βασίλης Παραμανίδης: “Ο κόσμος σε κάνει να αισθάνεσαι σαν παίκτη ΝΒΑ”

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη Βασίλης Παραμανίδης, τοποθετήθηκε για το σημερινό ντέρμπι στο Γιώργο Τότσικα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις επιτυχίες του Αριστοτέλειου εκπαιδευτηρίου Σερρών στο μπάσκετ είπε:

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών είναι το μοναδικό ιδιωτικό σχολείο που υπάρχει στην περιοχή. Κάνουμε ένα πρόγραμμα με παιδία με υποτροφίες και οι κόποι ευοδώθηκαν. Κερδίσαμε στον τελικό και παίζουμε τη Δευτέρα με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη. Οι βάσεις μπήκαν , ευελπιστούμε να έχουμε στο μέλλον μια πιο καλή πορεία για το πανελλήνιο. Βοηθάμε το μπάσκετ και τους νέους.

Για την προοπτική να πάνε κάποια ταλέντα στον Άρη:

Βοηθάμε όσο μπορούμε, το θέμα είναι να υπάρξει στον Άρη μια κατάσταση υγιής.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του Άρη είπε:

Ο Παναγιώτης περνάει τα πάνδεινα με την ομάδα, μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε παραπάνω. Πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να είμαστε εναντίον, χρειάζεται να σώσουμε την παρτίδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε μετεγγραφές.   Έχουμε πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες που πρέπει να στηριχθούν για να αποδώσουν. Χρειάζονται διοικητικές λύσεις. Με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική.

Για τον κόσμο είπε:

Πιστεύω  στον κόσμο. Ο Άρης έχει πάντα μπασκετικό κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Στο σημερινό ματς στο γήπεδο δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα  αλλά σε κόσμια πλαίσια.

Για το σημερινό ματς:

Πιστεύω έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε αν και ο ΠΑΟΚ έχει πολλές λύσεις και παίκτες ξένους σε καλύτερο επίπεδο από τους δικούς μας, Αν και οι δικοί μας με τη συμπαράσταση του κόσμου μπορούν να παίξουν και να νικήσουν.  Ο κόσμος είναι μεγάλη υπόθεση. Όταν ακούς τον κόσμο δίπλα σου, πετάς, αισθάνεσαι παίκτης του ΝΒΑ,  το γήπεδο είναι κατηφορικό. Χρειαζόμαστε το σημερινό παιχνίδι. Αν και το πρόγραμμα μας είναι εύκολο στη συνεχεία από τις άλλες ομάδες.

Για τα διοικητικά προβλήματα:

Τα προβλήματα αποσπούν την προσοχή των παικτών, αν η ομάδα είχε μια φυσιολογική ροή θα βλέπαμε καλύτερα αποτελέσματα.

Για τους ξένους παίκτες και τους μικρούς παίκτες:

Αν είχαμε καλύτερους ξένους, όπως έχουν άλλες ομάδες θα έπαιζαν καλύτερα και οι Έλληνες παίκτες και τα μικρά παιδιά όπως ο Χρηστίδης. Είναι θετικό που βλέπουμε φέτος μικρά παιδιά και Έλληνες που με τη βοήθεια του κόσμου παίκτες του 8 θα παίξουν για 12

Για τις διοικητικές εξελίξεις:

Αν υπάρξει ένα σωστό περιβάλλον και με τους κατάλληλους ανθρώπους , θα βρεθεί ένας επενδυτής που θα μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Πιστεύω θα αλλάξει η κατάσταση, όμως έγιναν πράγματα που στοίχησαν την ομάδα, όπως η απαγόρευση μετεγγραφών.

Για το ποιο Άρης- ΠΑΟΚ θυμάται:

Είναι πολλά τα παιχνίδια, όλη η πόλη κινούνταν γύρω από αυτά, κερδίζαμε και πετούσαμε στα σύννεφα και αν χάναμε ντρεπόμασταν να βγούμε από το σπίτι. Ήταν άλλες εποχές και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είχαν τότε καλή ομάδα. Περίμενε όλη η Ελλάδα να δει τον Άρη. Ήμασταν πρωταγωνιστές.  Όλα αυτά σου μένουν παρακαταθήκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button